bende düzleştirici aldım ama deniyorum saçımın ucuna gelince kaymıyor takılıyor hatta canım yanıyo çekiştirince.
niye böyle ki acaba.
kırıklar yüzünden mi kestirmek mi lazım kızlar ya
aslında saçlarım çok güzeldi
ama röfleden yanmış uçları
düzleştiriciden sonra iyice farkına vardım
zaten kuaför bu saçın kırıklarını almamız lazım demişti ama ben uzatmaya çalışıyorum neyapcaz bilmiyorum valla
aslında saçlarım çok güzeldi
ama röfleden yanmış uçları
düzleştiriciden sonra iyice farkına vardım
zaten kuaför bu saçın kırıklarını almamız lazım demişti ama ben uzatmaya çalışıyorum neyapcaz bilmiyorum valla
Saç uçlarının kırık olması en yüksek ihtimal diğer ihtimaller arasında saç uçlarının çok kuru olması olabilir veya önden fırçalayarak dolaşmasını önlemiyor olabilirsin.Bir elinle fırçayı ,düzleştiricinin önünden diğer elinle fırçanın arkasından düzleştiriciyi ilerleterek kullanırsan daha iyi olabilir sanırım.Anlatabildim inş :)
bunun nedeni saclarının uclarının kırıklardan ve yıpranmadan dolayı sertleşmesi
sacların anlattıgım gibimi? eger öyle değilse düzleştiricinin seramik olup olmamasından kaynaklanıyor
mesela ben philips kullanıyordum aynen sac ucumda bana işkence yapıyordu
brauna gectim suan öyle bi sorun yok yerimseniben
mrhb arkadaşlar bende 2 aydan beri braun kullanıyorum. cok memnunum duzlestırıcı almayı dusunen arkadaslar kesınlıkle braun alın cok memnun kalacagınızın garantısını ben sıze verıyorum:) fakat son gunlerde saclarımın ucu cok ınceldı. kuaforume danıstım duzlestırıcıden kaynaklandıgını soyledı.. mumkun olmadıkca sızde cok fazla kullanmayın..