• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler düzleştirici almak istiyorum fikir verin..

.......ceren.........

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
164
1
96
Edirne
ii akşamlar ben ceren yeniyim sitede.....düzleştirici alcam herzaman kullanmıyorum oyüzden, sinbo seramik 2670 ...sinbo 2674 seramik ve son olarak fakir enta line seramik düşünüyorum ...kullanan varmı bunları sizce nasıllar yorumlarınızı bekliyorum....a.s.

cerencim been üç yıldır remington kullanıorum bu konuda en iisi ilk bu maşaları çıkaram markadır zaten şimdi eskidi ve bnde rowenta aldım çok memnunum ama seramik olandan al...bu iki markadanda memnun kalırsın benm saçlarım kıvırcık olduğu halde süpper yapıo ve çokta kalıcı oluyoo....

cerencim been üç yıldır remington kullanıorum bu konuda en iisi ilk bu maşaları çıkaram markadır zaten şimdi eskidi ve bnde rowenta aldım çok memnunum ama seramik olandan al...bu iki markadanda memnun kalırsın benm saçlarım kıvırcık olduğu halde süpper yapıo ve çokta kalıcı oluyoo....

fikir için saol cnm ..son zamanlarda çok duydum rowentayı sen hangi modelini kullanıyosun onuda yazarmısın ?

valla canım ben philipsin kullanıyorum çok memnunum gerçi.ama simdi yeni modelleri görünce biraz pisman olmuyorum değil öyle modeller varki hem maşa yapıyo hem düzlestiriyo tabiiki karar senin ama istersen bi düsün

bened masa almayı düsünüyorum ama maşayı beceremem diye korkuyorum saçlarım bide uzun genelde bigudiyle sarıyorum ondada deli kiraz gibi sarıp evde dolasmak deli ediyo beni yoksa bigudi acayip güsel yapıyo
simdi bakıyodum internetten modellere arzumun var bitane hiç kullanmadım ama hem düzlestirici hem masa için kullanılıyomus ince bide valla görüntüsünden güsel biseye benziyo ama :) bazen görüntü yanıltabilir ben bi resmini eklim seninle beraber kararsız olan arkadaslara bir fikir olur belki kullanan varsa fikirini söyler

özellikleri sunlarmış:

Ar 548 Arzum Sorella
Saç Şekillendirme Seti

• 30 W
  • 2 ürün 1 arada: hem düzleştirici hem saç maşası
  • Seramik kaplı plakalar
  • Özel seramik plaka yapısı sayesinde dalgalı, lüleli ve düz saçlar elde edebilme
  • Farklı saç tipleri için sıcaklık ayar düğmesi (100ºC - 180ºC)
  • LED gösterge ışığı, Plaka açma mandalı,
  • 60 saniyede kullanıma hazır
  • 25 mm çapında saç maşası
  • 360ºdönebilen kablo girişi
  • Renk: Siyah

Eklentiler

• $20080903044702.jpg
    $20080903044702.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 247
kaydirigubbakcemile2 Rowenta CF 7132 Elite Ultima Plakalı Saç Düzleştirici (CF 7132)
tek kelime ile süper saçları normalde gür ve dalgalı ama abartısız 180 de10 dakikada dümdüz yapıor ve çok yumuşacık oluyo saçlarım fiyatıda uygun zemuszemus opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back