• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensizlik ve lekelenme

Yusuf15fat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
63
8
1
32
Merhabalar Aralık 7 de adet oldum bu ay 4 olmam gerekıyordu ama olmadım ocağın 8 pembe kan geldı devamı gelmedı daha sonra dört gün kahverengı lekelenmem oldu pzts randevu almıştım sabah kalktım gene kan ve adet zannettım randevuyu ıptal ettım ama adetımde bı tuhaflık var önce kahverengı kan olarak geldı bu durumu yaşayanlar var mı aranızda bu arada yarına tekrar randevu aldım doktora gıdecegım

Merhabalar Aralık 7 de adet oldum bu ay 4 olmam gerekıyordu ama olmadım ocağın 8 pembe kan geldı devamı gelmedı daha sonra dört gün kahverengı lekelenmem oldu pzts randevu almıştım sabah kalktım gene kan ve adet zannettım randevuyu ıptal ettım ama adetımde bı tuhaflık var önce kahverengı kan olarak geldı bu durumu yaşayanlar var mı aranızda bu arada yarına tekrar randevu aldım doktora gıdecegım

Belki hamilesindir

Valla benim kızımın birinde öyle oldu, şimdi yine hamileyim adet günü kahve akıntı geldi sonra kesildi
Hımm anladım zaten yarın doktorda bellı olur bakalım böyle bısey daha önce yaşamadığım ıcın danışmak ıstedım bı nevı üstüne görme gıbı bı durum o zaman dedıgınız

Back