• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensizliğim:(((

GUne bslagin zaman elini yuzunu guzelce yika kahcaltini yap guzel bir muzik dinle evini toparla Sonra kuafore git bir sac bakim yaptir yarin nasla boyle inana devami gelir.Sen yeter ki iste bu sekikde hayatini koreltme bak ben ikizlerr bakiyirum evimi temiziliyirum Yemeklerimi yapar gunde 2 ceşit cocuklari tum bakimlari her seyi bende kendime bakiyorum gezmeyede cikiyorum kitapta okuyorum Kk dende cikmiyorum:)) .Bunlarin hepsini tek basima yapiyirum icimden geliyor .Her seyden ince kendin icin yap kendini sev :KK200:

Ay ne güzel: )) gerçkten dediğiniz gibi ev işleri ile bir irimize bakiyrz..ama şimdi bi liste yapacagim öncelik kilo vermek olacak
bencede ne bilim liste yapmak fln bana saçma geliyo yada kendim hiç listelere baglı kalamıyorum pat pat ne kolaysa once onu yapıyorum. hemen şimdiii kalk evini topla acil işlerini yap yemegini hazırla üstünü başını değiştir sacına fön cek eşininde gözü gönlü açılsn vaay benim hatuna nolmuş desin ya kiloyuda hedeflerinin basına koy akşam çık mesela yürüyüş yapalım aşkım de

GUne bslagin zaman elini yuzunu guzelce yika kahcaltini yap guzel bir muzik dinle evini toparla Sonra kuafore git bir sac bakim yaptir yarin nasla boyle inana devami gelir.Sen yeter ki iste bu sekikde hayatini koreltme bak ben ikizlerr bakiyirum evimi temiziliyirum Yemeklerimi yapar gunde 2 ceşit cocuklari tum bakimlari her seyi bende kendime bakiyorum gezmeyede cikiyorum kitapta okuyorum Kk dende cikmiyorum:)) .Bunlarin hepsini tek basima yapiyirum icimden geliyor .Her seyden ince kendin icin yap kendini sev :KK200:
Tebrik ederim sizi:)) şimdi kalkıyorum bende ve zorlu cam kendimi rutine oturtmak için

bencede ne bilim liste yapmak fln bana saçma geliyo yada kendim hiç listelere baglı kalamıyorum pat pat ne kolaysa once onu yapıyorum. hemen şimdiii kalk evini topla acil işlerini yap yemegini hazırla üstünü başını değiştir sacına fön cek eşininde gözü gönlü açılsn vaay benim hatuna nolmuş desin ya kiloyuda hedeflerinin basına koy akşam çık mesela yürüyüş yapalım aşkım de
Şimdi kalkıyorum...esim aradı akşam çıkalım diye benden onve :)

Üşenme konusunda üstüme yok...evim suan berbat beni bekliyor her yer ama ben rahatım

hahahaha... aynen...
hatta saat 20:00 de yazlığa doğru yola çıkıcam... şu an işteyim...
ev almış başını gidiyor... ama gerçekten öyle....
ammaaaannnnn 1 kere geliyoruz dünyaya .... bardağın düz durması benden önemlimi :)

herkesin düzeni farklı ya ben mesela hafta sonları evdeyim. kahvaltıdan öcne temizlik yaparsaaam hemen bitiyo yok yapmazsam o temizliği akşama kadar sallıyorum bitmiyo
kitapta sürekli alırım ama okuyamıyorum bu ara ama yine de elbet o heves geri gelicek diye bekletiyorum hepsini

zamanla oluyo hersey bende kişisel bakıma cok önem vermezdm önceden yani kremlerim sac sekillendiricilerm vs yoktu onlara başladm yavas yavas en azından artık geceleri yatarkn bakım yagı vs kullanıyorum gelime var :KK53:

Dışarı çıkınca gerçekten çok muy oluyorum..eve gidiyim şöyle yapicam böyle yapicam diyorum eve bi geliyrm hooop aynı ben...halbuki sabah kalli0 çayımı demlesem eşimle güzel bi kahvtkahvaltı yapsam süper olacak ama benim ki sadece hayalde kalıyor...hayranim başarılı kadınlara
Canım bak ne şanslısın eşin iyi seni idare ediyor çalış demiyor çok imkanın var değerlendir hem yat hem işini gücünü yap bak ben senin yerinde olsam her hafta bi kitap yani rn az 700 sayfa okurum düzenli temizlik yaparım spor yaparım gezerim namaz kılar kuran okurum benim bi oğlum var 8 de gidip 7 da geldiğim işim var 5 gün çalışıyorum yinede saydıkları mı yapmaya çabalıyorum olduğu kadar diyorum hiç yoktan iyidr yine iki haftada bir kitap okuyorum kalk gir duşa saçını tara üstünü değiş git kaşını falan aldır kendine bak ozamanı boş harcama

Coook tembellestigimde yaptığım seyi söyleyeyim.
Sabah kalkınca çay demlenene kadar telefonda saati kuruyorum her odaya beş dakika olacak şekilde geri sayım yaptiriyorum. 5 dakikada gözüme çarpan, o odaya ait olmayan ya da dağınık olan ne varsa topluyorum. 5 dakika deyip geçmeyin çok iş yapiliyor. Bunu daha az sürede yapmaya çalışıyorum rekor gibi :)) Son günlerde büyük oğlumla yarisiyoruz. Çay demlenene kadar ev toplaniyor. Cogu zaman da bütün gün idare ediyor.

Merhaba arkadaşlar.. ..
Benim sorunum düzensizliğim..
Sürekli yatma isteğim var tahlil yaptırdım ve eksiklerim konusunda tedavi oldum..benim suan ki sürekli uyuma isteğim hayatımdaki sorunlardan kaynaklı das doğrusu ailevi sıkıntıların var...ben silkelenmek istiyorum.. eşimde destekçim ama ve benim bu halinden şikayetçi oda diyor kendine gel...yapmak istediklerim şöyle kilo vermek istiyorum kitap okumak örgü örnek evimi düzen e sokmak istiyroum ve en önemlisi kültürel acıdan kendimi geliştirmek istiyorum kelime dagarcigim dar mesela...ozguvenimde pek yok sanki ..kkendime bakmak istiyroum su ustumdeki olu toprağından biktim. Sizden yardım istiyorum aranızda hem bakımlı hem alımlı ve bilgili hem çalışıp hem evi düzenli hanımlar vardır eminim şimdiden teşekkür ediyorum..
Sanirim atalet sorununuz var. Harekete gecmek ve planlari uygulama konusunda pasifsiniz. Benim de daha once boyle bir sorunum vardi. Soyle dusunun. Planladiginiz seyleri yapmadiginizda bu neredeyse uykunuzu kaciracak derecede buyuk bir sorun haline geliyor. Duzenli olmak istiyosunuz ancak hem erteleme sorununuz var hem de harekete gecme.ama daginiklik da inanilmaz rahatsiz ediyor sizi. Ben birkac kisisel gelisim kitabi ile toparladim. Tam atabildigimi soyleyemem ama cok cok az kaldi. Bi tane kital var. Ataleti yenmek diye. Okumanizi tavsiye ederim.

neyinden tiksindiniz? ah keşke bende konu sahibinin yerinde olsam şöyle bir iki sene amaçsız sorumluluk olamdan yatsam. ne güzel olurdu...

ben pek kitap ayırmam. ağırlıklı olarak felsefe siyaset okurum. ama roman okuduğumda olur. eğer bir kitap okuma alışkanlığınız yoksa romanla başlayın sürükleyici olur en azından. sizi zorlayacak romanlar seçebilirsiniz. adam fawer empati değişik bir kitaptı mesela. roman ama bulmaca çözer gibi düşünmeniz gerekiyor. zar adamda öyle mesela.
siyasete ilginiz varsa cumhuriyet tarihi kitaplarını okuyabilirsiniz. uğur mumcu sakıncalı piyade olur mesela. yada aziz nesinin herhangi bir kitabı olur.
kitap tavsiye etmekte saçma bir yerde herkesin zevki kendine çünkü. benim bayıldığım kitabı hiç sevmeyebilirsiniz. benim favori kitabım kinyas ve kayradır mesela. hakan gündayın kitabı... o da efsanedir... ama çoğu kişi sevmez :)
O hayal hepimiZin hayali ama geçici.. bi süre sadece yatsam mesela ahh ne güzel olurdu.. konu sahibinin hayatı yatmak üzerine kurulu o sıkıntı. O da sıkıntının farkında ki konu açmış.

Kalk ilk once temizlige giris isin bitince al eline orgunu orgu yap sklinca ac kitap oku yattikca yatasi geliyor insanin ben evde oyleyim kalkip kahvaltimi yapiyorum temizlige girisiyorum epeyi vakit geciyor yemegimi yapiyorum aliyorum elisimi yapiyorum yanima da kahve mi aliyorum esim geliyor aksam yemegi derken geciyor zaman uyumadan yarim saat once de kitabimi okuyorum boylece ne usengeclik kaliyor ne de bisey aksama dogru yuruyuse falan da cikabilirsin havalar guzel zaten komsu varsa bi kahveye cagirabilirsin

Ama bu yaratılıştır. Tembelseniz tembelsinizdir. Iki tane vitamin hapiyla cevval bi insan haline gelmezsiniz ki. Bence çok da zorlamayin kendinizi, yapınız buysa. Ittirmeyle olmuyor bu işler. Ama illa ki sevdiginiz birsey vardır, onu bulmaya çalışın. Onu yaptikca kendinizi iyi hiseder, digerlerine de bir miktar gonullu olmaya baslayabilirsiniz

Back
X