• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzensizliğim:(((

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.. ..
Benim sorunum düzensizliğim..
Sürekli yatma isteğim var tahlil yaptırdım ve eksiklerim konusunda tedavi oldum..benim suan ki sürekli uyuma isteğim hayatımdaki sorunlardan kaynaklı das doğrusu ailevi sıkıntıların var...ben silkelenmek istiyorum.. eşimde destekçim ama ve benim bu halinden şikayetçi oda diyor kendine gel...yapmak istediklerim şöyle kilo vermek istiyorum kitap okumak örgü örnek evimi düzen e sokmak istiyroum ve en önemlisi kültürel acıdan kendimi geliştirmek istiyorum kelime dagarcigim dar mesela...ozguvenimde pek yok sanki ..kkendime bakmak istiyroum su ustumdeki olu toprağından biktim. Sizden yardım istiyorum aranızda hem bakımlı hem alımlı ve bilgili hem çalışıp hem evi düzenli hanımlar vardır eminim şimdiden teşekkür ediyorum..

Çalışmıyorsunuz çocuk da yok anladığım kadarıyla. İlk olarak diyet yapmakla başlayın. Ama öyle ağır bir diyet olmasın. Karatay uygulayın mesela. Her gün mutlaka 1 saat yürüyün.
Bakımlı olmaktan kasıt ne? Düzenli duş alıyorsanız temiz giyiniyorsanız bakımlısınız bence.
Kitap okumak kelime dağarcığınızı genişletir. Kendinize hedef koyun her hafta 1 kitap okuyun mesela.
Evi de bi toplayıp siler süpürürsünüz olur biter.

Merhaba arkadaşlar.. ..
Benim sorunum düzensizliğim..
Sürekli yatma isteğim var tahlil yaptırdım ve eksiklerim konusunda tedavi oldum..benim suan ki sürekli uyuma isteğim hayatımdaki sorunlardan kaynaklı das doğrusu ailevi sıkıntıların var...ben silkelenmek istiyorum.. eşimde destekçim ama ve benim bu halinden şikayetçi oda diyor kendine gel...yapmak istediklerim şöyle kilo vermek istiyorum kitap okumak örgü örnek evimi düzen e sokmak istiyroum ve en önemlisi kültürel acıdan kendimi geliştirmek istiyorum kelime dagarcigim dar mesela...ozguvenimde pek yok sanki ..kkendime bakmak istiyroum su ustumdeki olu toprağından biktim. Sizden yardım istiyorum aranızda hem bakımlı hem alımlı ve bilgili hem çalışıp hem evi düzenli hanımlar vardır eminim şimdiden teşekkür ediyorum..
valla bacım ben kitapkolik bir insanım. tembelimde ayrıca. af edersin evi b.k götürüyor. buna rağmen hiç kitap okumamazlık edemiyorum. kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum diyenide vallahi billahi anlayamıyorum.

Çalışmıyorsunuz çocuk da yok anladığım kadarıyla. İlk olarak diyet yapmakla başlayın. Ama öyle ağır bir diyet olmasın. Karatay uygulayın mesela. Her gün mutlaka 1 saat yürüyün.
Bakımlı olmaktan kasıt ne? Düzenli duş alıyorsanız temiz giyiniyorsanız bakımlısınız bence.
Kitap okumak kelime dağarcığınızı genişletir. Kendinize hedef koyun her hafta 1 kitap okuyun mesela.
Evi de bi toplayıp siler süpürürsünüz olur biter.
Evet çocuk yok çalışmıyorum..bos vaktim bol ama ben günümü yatarak bitiriyorum eşimin gelmesine yakın ortalığı toplutopluyrm yemek oldu bitti..esimde aksine çok düzenli temiz bi adamdır ve yemeklerde öyle makarna olsun yeter demez görseli güzel şeyleri sever

valla bacım ben kitapkolik bir insanım. tembelimde ayrıca. af edersin evi b.k götürüyor. buna rağmen hiç kitap okumamazlık edemiyorum. kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum diyenide vallahi billahi anlayamıyorum.
O zmam bana kitap önere bilirsiniz:)) ama roman tarzı değil bana biseyler katacak şeyler okumak istiyrm..kendimi çok cahil hissediyrm:(((

Dini inancınız ne yönde bilmiyorum ama ben şahsen dua ederken ferahlıyorum. Bana bir arkadaşım üşengeclikten bahsetse sağlık sorunun yanı sıra üzerinde kötü enerji ve nazar olabilecegini düşünür nazar duaları vs okumasını tavsiye ederdim.

Bunların dışında kendimde faydasını gördüklerimi kısaca anlatayım:
-Ben akşam duş almayı severim ama bu tip durumlarda sabah alırım
- evimin düzeni için hergün birşeyler yaparım. Fazla ayrıntılara takılmadan evinizi temizleyin, fazlalıklardan arının, düzeniniz olsun.
-mutlaka dısarı cıkın. Kütüphaneye üye olun, bir kitapla kafede oturun veya parkta onu okuyun. Maksat evden çikmis olmak temiz hava almak
- kurslara yazilabilirsiniz. Böylece farkli insanlar tanimis olur bilindik cevreden bir nebze uzaklasirsiniz
-spor salonuna yazilin. Kaslarınızı calistirin varsa saunasina girin. Ben evde de spor yapilir diyenlerdenim ama dogumdan sonra yarim sene gittim ve cok faydasibi gördüm. Bir defa kafaniz dagiliyor evden uzak kaliyor hem yorulup hem stres atiyorsunuz, spordan sonra ki o duygu bambaşka.

Günde en az bir defa yin yoga yapın. Çok cok faydasini gördüm internette arastirabilirsiniz

Temizlikle başlayın. Sabah erken kalkmak dinç yapıyor insanı
Yemeğinizi sabahtan yapın.kitap okumaya vakit kalır böylece
Kursa yazılabilirsiniz
Spor salonuna da olur

Siz yazarken tiksindiniz ben yasiyorum bide :KK43:((
Ayağa kalk ve harekete geç. İlk önce evini düzenle detaylı ama. Hergüne plan yap. Sabah spor,kahvaltı,duş,evi topla,yemeğini yap öğlene kadar işini bitir. Öğlende çık kursa git,mesleğin yoksa okula git vs vs.. yat yat nereye kadar.

Aynaya bak ve ben kimim de. Gördüğün manzaradan memnunsan yatmaya devam. Değilsen kalk saçını başını düzelt. Dışarı çık seni etkileyecek kitaplar filmler al. Eşine arada bir dışarı çıkalım de. Yürüyelim, kahve içelim gibi. Camlarını perdelerini aç ışıksız kalma en başta. Ev havalanırken misler gibi evini sil süpür oh mis. Hayat böyle devam etmez. Elindekinden de olma.

Dini inancınız ne yönde bilmiyorum ama ben şahsen dua ederken ferahlıyorum. Bana bir arkadaşım üşengeclikten bahsetse sağlık sorunun yanı sıra üzerinde kötü enerji ve nazar olabilecegini düşünür nazar duaları vs okumasını tavsiye ederdim.

Bunların dışında kendimde faydasını gördüklerimi kısaca anlatayım:
-Ben akşam duş almayı severim ama bu tip durumlarda sabah alırım
- evimin düzeni için hergün birşeyler yaparım. Fazla ayrıntılara takılmadan evinizi temizleyin, fazlalıklardan arının, düzeniniz olsun.
-mutlaka dısarı cıkın. Kütüphaneye üye olun, bir kitapla kafede oturun veya parkta onu okuyun. Maksat evden çikmis olmak temiz hava almak
- kurslara yazilabilirsiniz. Böylece farkli insanlar tanimis olur bilindik cevreden bir nebze uzaklasirsiniz
-spor salonuna yazilin. Kaslarınızı calistirin varsa saunasina girin. Ben evde de spor yapilir diyenlerdenim ama dogumdan sonra yarim sene gittim ve cok faydasibi gördüm. Bir defa kafaniz dagiliyor evden uzak kaliyor hem yorulup hem stres atiyorsunuz, spordan sonra ki o duygu bambaşka.

Günde en az bir defa yin yoga yapın. Çok cok faydasini gördüm internette arastirabilirsiniz
Dışarı çıkınca gerçekten çok muy oluyorum..eve gidiyim şöyle yapicam böyle yapicam diyorum eve bi geliyrm hooop aynı ben...halbuki sabah kalli0 çayımı demlesem eşimle güzel bi kahvtkahvaltı yapsam süper olacak ama benim ki sadece hayalde kalıyor...hayranim başarılı kadınlara

Aklımda önce temizli
Temizlikle başlayın. Sabah erken kalkmak dinç yapıyor insanı
Yemeğinizi sabahtan yapın.kitap okumaya vakit kalır böylece
Kursa yazılabilirsiniz
Spor salonuna da olur
Aklımda önce temzilik var...kendime plan hazırlamak istiyrm

Back
X