Herkese selam iki gün önce tahlillerimi yaptırmak için araştırma hastanesine gittim bana düzensiz kese dediler. Bir sorun var mı dedim? Yanlızca yat ve dinlen dediler. 4 Gün önce özel hastanede hiç birşeyin yok yatmana gerek yok falan demişlerdi. Ev işi yapıyorum dışarı çıkınca 3-5 kilo birşeyler taşıyorum sorun olur mu diye sormuştum. Hayır demişlerdi. Şimdi devlette ki doktor sürekli istaraht et dedi ilişki yasak dedi. Ve çok bol su iç dedi. Sizin duyduğunuz düzensiz kese gibi teşhisler var mı? 8 haftalığım. Herkese bebeği ile birlikte sağlık ve huzur diliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzensiz Kese/ bozuk kese
- Konu Sahibi Darmiss
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bozulmuş kese düzensiz kese hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Düzensiz kese ile ilgili bir deneyimim yok ama dış gebelik ile ilgili var.
Özel hastane teşhis koyamadı eğitim ve araştırma hastanesi teşhis koyabildi. Çünkü oradaki doktorlar daha bilgili ve araştırmacı oluyorlar.
O yüzden eğitim ve araştırma hastanesindeki doktorun dediğini dinleyin derim ben.
Özel hastane teşhis koyamadı eğitim ve araştırma hastanesi teşhis koyabildi. Çünkü oradaki doktorlar daha bilgili ve araştırmacı oluyorlar.
O yüzden eğitim ve araştırma hastanesindeki doktorun dediğini dinleyin derim ben.
Teşekkürler cevabınız İçin ben de bu konuda tereddütteydim.Düzensiz kese ile ilgili bir deneyimim yok ama dış gebelik ile ilgili var.
- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Yatmanızdan size zarar gelmez sonuçta kontrollerinizi aksatmayın.Teşekkürler cevabınız İçin ben de bu konuda tereddütteydim.
Size ev işlerine yardımcı olabilecek biri varsa yanınıza çağırıp istirahat edin.
Hayırlı olsun bebeğiniz
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
bende de düzensiz kese oluştu 6 haftalıktım haftasına göre de küçüktü. doktorunu dinle bence yat dinlen bol su iç ve düzenli beslen allahın izni ile bir şey olmazHerkese selam iki gün önce tahlillerimi yaptırmak için araştırma hastanesine gittim bana düzensiz kese dediler. Bir sorun var mı dedim? Yanlızca yat ve dinlen dediler. 4 Gün önce özel hastanede hiç birşeyin yok yatmana gerek yok falan demişlerdi. Ev işi yapıyorum dışarı çıkınca 3-5 kilo birşeyler taşıyorum sorun olur mu diye sormuştum. Hayır demişlerdi. Şimdi devlette ki doktor sürekli istaraht et dedi ilişki yasak dedi. Ve çok bol su iç dedi. Sizin duyduğunuz düzensiz kese gibi teşhisler var mı? 8 haftalığım. Herkese bebeği ile birlikte sağlık ve huzur diliyorum.
- 13 Şubat 2018
- 48
- 12
- 18
- 32
bende de düzensiz kese oluştu 6 haftalıktım haftasına göre de küçüktü. doktorunu dinle bence yat dinlen bol su iç ve düzenli beslen allahın izni ile bir şey olmaz
- 13 Şubat 2018
- 48
- 12
- 18
- 32
Herkese selam iki gün önce tahlillerimi yaptırmak için araştırma hastanesine gittim bana düzensiz kese dediler. Bir sorun var mı dedim? Yanlızca yat ve dinlen dediler. 4 Gün önce özel hastanede hiç birşeyin yok yatmana gerek yok falan demişlerdi. Ev işi yapıyorum dışarı çıkınca 3-5 kilo birşeyler taşıyorum sorun olur mu diye sormuştum. Hayır demişlerdi. Şimdi devlette ki doktor sürekli istaraht et dedi ilişki yasak dedi. Ve çok bol su iç dedi. Sizin duyduğunuz düzensiz kese gibi teşhisler var mı? 8 haftalığım. Herkese bebeği ile birlikte sağlık ve huzur diliyorum.
benim de 7+1 de belli oldu kese duzensizligi ben de 1 hafta yattim ancak 8+2 de kurtaj olmak zorunda kaldim insallah sizin keseniz duzelir gecmis olsunHerkese selam iki gün önce tahlillerimi yaptırmak için araştırma hastanesine gittim bana düzensiz kese dediler. Bir sorun var mı dedim? Yanlızca yat ve dinlen dediler. 4 Gün önce özel hastanede hiç birşeyin yok yatmana gerek yok falan demişlerdi. Ev işi yapıyorum dışarı çıkınca 3-5 kilo birşeyler taşıyorum sorun olur mu diye sormuştum. Hayır demişlerdi. Şimdi devlette ki doktor sürekli istaraht et dedi ilişki yasak dedi. Ve çok bol su iç dedi. Sizin duyduğunuz düzensiz kese gibi teşhisler var mı? 8 haftalığım. Herkese bebeği ile birlikte sağlık ve huzur diliyorum.
Siz düzensiz keseden dolayı mı kürtaj oldunuz?benim de 7+1 de belli oldu kese duzensizligi ben de 1 hafta yattim ancak 8+2 de kurtaj olmak zorunda kaldim insallah sizin keseniz duzelir gecmis olsun
- 13 Şubat 2018
- 48
- 12
- 18
- 32
Bo gebelikten dolayi oncesinde kese duzensizdi zatenSiz düzensiz keseden dolayı mı kürtaj oldunuz?
Geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.Bo gebelikten dolayi oncesinde kese duzensizdi zaten
- 13 Şubat 2018
- 48
- 12
- 18
- 32
Sagolun aminGeçmiş olsun. Allah sabırlar versin.