Düzensiz adet görme

fulyaozcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
9
4
26
Bazı aylar adet görmüyorum tarlusal hapı ile adeti getiriyorum doktor birliğiyle tabi kafama göre değil. hormon testi yaptı yumurta tembelliği varmış 26 yaşındayım henüz. çocuk oluyormuş tabi ama bu neden olur nasıl düzelir bilmiyorum yardımcı olur musunuz

beslenmeye dikkat edip bol hareket etmeniz gerekiyor. onun dışında yapılacak bir sey yok maalesef.

Bol bol dövülmüş kişniş tohumu bekpmez her sabah aç karınla iç her akşam iç adetin düzene giriyor adet günü geldiği gün bir legene gir içine sıcak su kat üstünde otur 20 dk kalma içindeki parçalar hepsi düşsün

Bişi sora bilirmiyim size benim adetime 10 gün var bugün kan lekesi geldi acba neyden oluyor test yaptım çıkmadı bir firkiz varmı bu konuda
gebelik olabilir ama testte görmek için erken. enfeksiyon vs de olabilir. şu an bir çok sey mümkün hatta yumurtlama kanaması bile olabilir beklemekten baska careniz yok maalesef

gebelik olabilir ama testte görmek için erken. enfeksiyon vs de olabilir. şu an bir çok sey mümkün hatta yumurtlama kanaması bile olabilir beklemekten baska careniz yok maalesef
Değilimi benimde aklım durduk yumrutlma kanamasınmi sence yoksa adet az miktarda geliyor çok yoğun değil benim kafamda durdu 11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim 17 ilişki yaşadım bugün yine ilişki oldu ondan sonra bir baktım kan aboo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…