• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli mi artışım bakar mısınız🤗

aklimseyyah

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
708
693
23
Çok erken öğrendiğim için tam olarak sevinemiyorum henüz doktor kontrolüne de gitmedim nasipse bugün gidicem ama öncesinde merak ettiğim artışım düzenli mi özellikle en üstteki 2 değerim çünkü 572 olanı geçen cuma vermiştim araya 4 gün girdi 2735 olanı da salı günü verdim düzenli olarak iki günde bir takip edemediğim için sormak istedim, sağlıklı büyüsün bebeklerimiz 🩷
Ay bir de kaç haftalığız bu da merak konusu sabırsızlanıyorum her şeyi öğrenmeye 🙈

Çok erken öğrendiğim için tam olarak sevinemiyorum henüz doktor kontrolüne de gitmedim nasipse bugün gidicem ama öncesinde merak ettiğim artışım düzenli mi özellikle en üstteki 2 değerim çünkü 572 olanı geçen cuma vermiştim araya 4 gün girdi 2735 olanı da salı günü verdim düzenli olarak iki günde bir takip edemediğim için sormak istedim, sağlıklı büyüsün bebeklerimiz 🩷
Ay bir de kaç haftalığız bu da merak konusu sabırsızlanıyorum her şeyi öğrenmeye 🙈
Artışınız gayet düzgün haftanızı da son adet tarihinize göre kendiniz hesaplayabilirsiniz. Sağlıkla gelsin inşallah

Cuma günu kontrole giderseniz kese rahatlıkla gözükür 🌼

Cuma günu kontrole giderseniz kese rahatlıkla gözükür 🌼
Keseyi gördük çok şükür canım, heyecandan kaç haftalık diye sormayı unutmuşum tahmini kaçtır sizce bu😂

Eklentiler

• IMG_6337.jpeg
    IMG_6337.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ilk verdiğimde 34 tü , 4 gün sonra 133 oldu 2 gün sonra 221 sizce nasıl tecrübeli anneler

Back