Ne oluyor bu anlayamadım biraz daha açarmısınızDaha önce bu işi yapan arkadaşlar geri dönüş yaparsa seviniriz.
Başka bir sitede makale yazdım ben talibim .
Ne oluyor bu anlayamadım biraz daha açarmısınız
Detaylı bilge verebilirmisniz bana
Böyle internet ortamında yazmadım hiç ama okulda beğenilirdi makalelerim. Ama burda ne yapacağımızı anlamadım kiözelden bana örnekleri yollayabilir misiniz ?
daha önce makale yazanlar öncelikli bu sebeple önceliği onlara veriyorum. Daha önce makale yazarlığı yapmadıysanız makale temposuna yetişemezsiniz.
Konular sizin tarafınızdan belirlenecek ise istediğiniz konu da ben de yazabilirim ama her gün yeni konu kendi kendime bulamam sanırım :)
Her gün 1 kişi 12 makale mi yazacak? Yanlış anlamadıysam kaliteli birşeyler çıkmaz ortaya
Daha önce bu işi yapmadım. :)
Konu olarak neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama eğer olursa eğitim içerikli makaleler
yazabilirim ben. ( Özellikle ilkokul) Anneler açısından yönlendirici, bilgilendirici olur.
Böyle internet ortamında yazmadım hiç ama okulda beğenilirdi makalelerim. Ama burda ne yapacağımızı anlamadım ki
Hımm. Ben olmam yani neyse teşekkürler.işte bu sebeple bu konuda profesyonel olanlara öncelik veriyoruz.
Yollarım elbette bu biraz zaman alabilir. Ne kadar sürem varDaha önce bu işi yapan arkadaşlar geri dönüş yaparsa seviniriz.
Yollarım elbette bu biraz zaman alabilir. Ne kadar sürem var
Kadinlar Kulübü için özgün makale satın alınacaktır.
Her gün 4 farklı kategori için ve her bir kategoriye 3 özgün toplamda 12 makale olacak şekildedir.
Makale içeriği ;
- kategori ve konu olarak sizlerle paylaşılacak.
- Min 90 kelimeden oluşacak
- 1 ana başlık, en az 2 alt başlıktan oluşmalı.
- Anahtar kelimeler ayrıca liste halinde verilmeli,
Bu içeriğe ek olarak dikey makale çalışması yapan arkadaşlar da örneğin sadece yemek tarifi, şifalı bitkiler vb... iletişime geçebilir.
Çalışmadan sonuç alınması durumunda makale içerik girişi de tarafınıza yetki verilecektir.
İlgilenenlerin (Kazen) ile fiyat, iletişim vb detay bilgileri içeren bilgiler ile iletişime geçmesini rica ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?