- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
Bi başlayabilsemBaşla davamı gelir benimde bbaklava 'yı yapmam lazım erteleyecek zaman da kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi başlayabilsemBaşla davamı gelir benimde bbaklava 'yı yapmam lazım erteleyecek zaman da kalmadı
Ben bitirdim burdaki evi 3 güne ayırıp temizledim çocuklar da hasta olunca aksayan işlerim var yinede şimdiye kadar bir tencere sarma ..aşure kazanı ile aşure ikI tepsi baklava hazır oluyordu son günü duş ve dinlenmeye ayıriyordum bu sene düzenim değiştiBi başlayabilsem
Maşallah valla bende tatlı sarma derdi yokBen bitirdim burdaki evi 3 güne ayırıp temizledim çocuklar da hasta olunca aksayan işlerim var yinede şimdiye kadar bir tencere sarma ..aşure kazanı ile aşure ikI tepsi baklava hazır oluyordu son günü duş ve dinlenmeye ayıriyordum bu sene düzenim değişti
ikramlik olarak mutlaka yapılır bizde bayramlaşmaya gelenler içinMaşallah valla bende tatlı sarma derdi yok
Bizde de yapılır ama bize kimse gelmez küçük olduğumuz için biz giderizikramlik olarak mutlaka yapılır bizde bayramlaşmaya gelenler için
Benden büyükler de var ama eşimi büyük yerine koymuşlar ortanca çocuk ama o yüzden bizde toplanılır hep ayrıca iki ailesi de bize gelir bir kaç gün durup giderlerBizde de yapılır ama bize kimse gelmez küçük olduğumuz için biz gideriz
Ne güzel aslında kalabalık hep bir arada. Bizde anneannemlerde toplanırız bekarken daha iyi oluyordu tabi rahat rahatBenden büyükler de var ama eşimi büyük yerine koymuşlar ortanca çocuk ama o yüzden bizde toplanılır hep ayrıca iki ailesi de bize gelir bir kaç gün durup giderler
Köye gidecekti orada int sıkıntısı olduğunu yazmıştıTubismavis kuzuu merak ettim seni
Yaaa ben yarın gidecek sanıyordumKöye gidecekti orada int sıkıntısı olduğunu yazmıştı
Yada benim gibi misafir hazırlığında ben bayrama bir kaç gün kala gideceğini hatırlıyorum da günü net kalmadı aklımdaYaaa ben yarın gidecek sanıyordum
Ellerine sağlık çok güzel olmuşEki Görüntüle 3235992 baklavalar hazır yarına inşaallah sarmayı hallederim
Tubismavis kuzuu merak ettim seni
Köye gidecekti orada int sıkıntısı olduğunu yazmıştı
Yaaa ben yarın gidecek sanıyordum
Canlar koşturma bayram hazırlık temzlikteyim 2 gün çarşıda koşturdumYada benim gibi misafir hazırlığında ben bayrama bir kaç gün kala gideceğini hatırlıyorum da günü net kalmadı aklımda