Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızının doğum günü kutlu olsun K KitapkontesiHuzurlu saglikli bir hafta sonu diliyorum
Bugun ufak bir telasimiz olacak,kizimin doğumgünü minik ailemizle guzel bir kutlama yapacagiz
Tesekkur ederimKızının doğum günü kutlu olsun K Kitapkontesi
Gerek kalmadı kuzum iftara 40 Dk kala bozuldumMavis test yaptin mi
Tesekkur ederim
Nice güzel yaşları olsun prensesinHuzurlu saglikli bir hafta sonu diliyorum
Bugun ufak bir telasimiz olacak,kizimin doğumgünü minik ailemizle guzel bir kutlama yapacagiz
Sağlıkla sıhhatle huzurla nice güzel yaşları olsun kızınızın mutlu yıllar canımHuzurlu saglikli bir hafta sonu diliyorum
Hayırlısı olsun.Rabbim Hayirli vakitte kucagini doldursun insallahGerek kalmadı kuzum iftara 40 Dk kala bozuldum
Tesekkur ederimNice güzel yaşları olsun prensesin
Cok tesekkurlerSağlıkla sıhhatle huzurla nice güzel yaşları olsun kızınızın mutlu yıllar canım
Geçmiş olsun canımÇocuklar hasta büyükler kaç senedir baştan sona kadar tutuyordu oruçlarını dün serum takıldı iğne vurul du mide bulantısı var bU gün kaldırmadım sahura iyileşince tutarlar artık küçük daha iyi gibi arada ateşi çıkıyor ama dr birseyi yok yada yeni başladı artarsa getir dedi böyle yorucu zamanlarda eşimin olmaması üzücü bayrama kadar bitirir de işlerini gelir inşallah Yorgun hissediyorum artık kendimi
Geçmiş olsun canımHayırlı sahurlar kızlar iftarı hazırlarken kötü oldum akşam sonra hemen ilaç alıp yattım gelemedim
Nice mutlu seneleri olsunHuzurlu saglikli bir hafta sonu diliyorum
Sağol bonusum sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun gölge hasta mıydın? Ben de düzelemedim midem kötü.
Sağol efserimGeçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
TesekkurlerNice mutlu seneleri olsun
Geniz akıntısından bende nefret ederim çok rahatsız eder beni de.Merhabalar kızlar
Sabah kalktım yine havalandırma
Hemen son kalan nevresimleri de makineye attım.
Çocuklar spora gitti
Annnemler şehir dışından geldi artık evlerine, akşama onlara iftara gideceğiz, halam kuzenim falan
Şekerpare yaptım. Fırında.
Şimdi yatakları toplayacağım.
Kuruyan çamaşırları kaldırırım.
Oğluş tüm gece öksürdü. Geniz akıntısı bizi perişan etti tek kelimeyle perişan!
Bölünmüş soğan falan da koydum hepsinin odasına.Okaliptüs damlattım falan.
Ama nafile sabahı sabah ettik yine.
Neyse işte,geçecek elbet
Amin teneffüscüm yaa.Geniz akıntısından bende nefret ederim çok rahatsız eder beni de.
Allah şifa versin
Burnunu temizle izin veriyorsa sık sık serum fizyolojik yap.
Ayy benim oğlan da öyleydi dr.da açmanız gerekiyor diyordu.Amin teneffüscüm yaa.
Hayır asla temizletmiyor, kendisi çıkarıyor işte çıkarabildiği kadar.
Küçükken üstüne oturup zorla da olsa açıyordum serumla. Ama şimdi olmuyor.
Hava vericez bakalım. Evde makine var.
Ona itiraz etmez sanırım, ablasından görüyor, korkmaz diye düşünüyorum.
Allah tüm hastalara şifa versin kızlar okudum hasta olanlar var.