- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunKüçük kızı dr a götürdüm tonsilit
İlaç verdi geldik yattım sözde ne uyuyabildim ne kalkabildim
Biraz daha iyiyim çok şükürsweetgirlcandy sen nasıl oldun?
Önce günaydınSenin marketten gelmeni bekliyorduk en son uyudum kalktım daha gelmedi mi
Kizi hastaydı yorulmuştur. Sen başladın mı ? Ben bişey yaptığım yok bugün yatıyorum sürekliÖnce günaydın
Geldim Bonus'u bekliyorduk maratona
Herhal o da düştü uyudu sanırsam
Annem baska bir sey der ama soyleyemem anladiniz sizBizde kir götürür derler
Ben bu konularda çok kültürsüzümAnnem baska bir sey der ama soyleyemem anladiniz siz
Evi goturuyor der ahahabacshvsBen bu konularda çok kültürsüzüm
Ne denilir aceb
esimd3 bu cinsten alalim tuyu de dokulmez diyor ama su gri kedilerin sevimliligi yok bundaAllah af etsin ben kediyi hiç sevemedim bir ara kızım tutturdu alalım diye
Korkunclu bunlqr yaesimd3 bu cinsten alalim tuyu de dokulmez diyor ama su gri kedilerin sevimliligi yok bunda
Ooo kimler gelmis kimlerDaha da telefonumu demem bee
ulan duruma koydugum fotomla buraya koydugum foto karismis kardesimin ustune de kalpli gulucuk gelmis sonradan ve 75 kisi girmus sonradan nasil emoji ona da gitti anlamadimTenceresiz kaldim anne oooo ben gelene kadar fotolar gidiyor böyle iş mi olur
Daha da telefonumu demem bee
Foto nerde fotooooooooesimd3 bu cinsten alalim tuyu de dokulmez diyor ama su gri kedilerin sevimliligi yok bunda
Gerçekten telefon mu geldiDaha da telefonumu demem bee
Sağol loracımÇok geçmiş olsun canım