- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Beben küçük senin amaaaNego oy birliğiyle jesi gruptan atalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beben küçük senin amaaaNego oy birliğiyle jesi gruptan atalım
Sen onu da halledersin bi şekilatayim gorun ama gozlerim kapali hep fotolarda yuzume kalp koyayim yeni dogmus bebekler gibi
Ben hiç bı yere gitmem beni boyle kabul edin ayrıca guvelerin isota girmesi normal benim memleketlerini söylemem mi kötüBu espiri ile seni uğurluyoruz
Yemin ederim sikayet etmiyorum size ama halim itten beterBeben küçük senin amaaa
Ama keyfim de paşa da yokYemin ederim sikayet etmiyorum size ama halim itten beter
Urfali guve heeee aahhahahhahahahhahBen hiç bı yere gitmem beni boyle kabul edin ayrıca guvelerin isota girmesi normal benim memleketlerini söylemem mi kötü
Bana da at latesekkur ederiz
Bizimkiler essek kadar jes hasta olsalar hayrimiz olmuyor bebekle kolay mı tek başına. Sana da mı geçtiYemin ederim sikayet etmiyorum size ama halim itten beter
Hayirdir la bugun mevlana gibi full anlayış full humanizimBoşver üzülme uyumak güzeldir cildi parlatır
İnsancıl parıltılar var içimdeHayirdir la bugun mevlana gibi full anlayış full humanizim
Ooo biz kaçırdık amaaaNego kos kos
Cok şükür toparladik ailecek bacim. Bazen bisey oluyor elim ayagim titriyor hastalanacak mi gecen hafta ki gibi diye. Allah daha buyuk dertler vermesin inşallah geciyor şükürBizimkiler essek kadar jes hasta olsalar hayrimiz olmuyor bebekle kolay mı tek başına. Sana da mı geçti
Bebeli analarin hayata geç kalma problemi. Gel sarilalim gardasimOoo biz kaçırdık amaaa
Amiin . İnsallah tekrarlamaz annesi. Sen sakin ol iyi düşün. Öyle böyle bağışıklık kazanıyorlar.Cok şükür toparladik ailecek bacim. Bazen bisey oluyor elim ayagim titriyor hastalanacak mi gecen hafta ki gibi diye. Allah daha buyuk dertler vermesin inşallah geciyor şükür
Cok parildama gozlerimi kamaştırıyorsunİnsancıl parıltılar var içimde
Vaaaaaay ulan kocasi millete boylr iltifat etmez bana noluyorsaCok parildama gozlerimi kamaştırıyorsun
gel sarılalımBebeli analarin hayata geç kalma problemi. Gel sarilalim gardasim
Geçmiş olsunGünaydın kizlar oglan gripti bana bulasmis.
Gece zor uyudum.bugün dinlenmem lazim.insallah kiza gecmez
Dün cig köfte yaptim.biberli ekmek ve hashasli çörek yaptim beslenmeye.
Sabahta yataklari kapattim.tavuk attim ocaga kaynasin corba yapacam bol limonlu sifa olur insallah.
Yani genel kocalar diyorum senin kocan degil lora yanlis anlama heeeVaaaaaay ulan kocasi millete boylr iltifat etmez bana noluyorsa
Hep kesmek olmaz yaVaaaaaay ulan kocasi millete boylr iltifat etmez bana noluyorsa