- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Çok iyi çok güzeller maşallah ellerine sağlıkBaşardım eklemeyi, telefondan olmuyormuş:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi çok güzeller maşallah ellerine sağlıkBaşardım eklemeyi, telefondan olmuyormuş:)))
Gızz biz temiz çamaşır getirene kadar sen çıkmışsın mapustanBi dolandim geldim mapuslarda
Bende sinir olurdum dışarı çıkacağım zaman sıvı tüketmezdim umumi tuvalet kullanmadığım içinValla alıştım söz gece uyanacam ama çişe gitmiyim tuvalete git gel yat yuhumm kaçıyoooo
Sağol canım, sirkeli su çekiyorum burnuma gargara yapıyorum. Nurofen aferin alıyorum dönüşümlü. Burnum akmaya başladı yinedeÖrtüler makinede yikaniyor
Ayrıca geçmiş olsun canım nasılsın bugün?
Bak şimdi bende çok sinirlendim.Bir uye korunmayip kurtaj oluyor firt firt ona sinirlendim
Cok tozluydu negos, cok korktum gapgaranlikti temizleyip geldimTemiz miydi oralar
Gece gece cinlendim kadina ya, her konusu boyle garip4 mü Allah akıl fikir versin yazık. Başına bakmıştım konunun hepsini okumamıştım.
Senenin ilk suçuydu cabuk cikardilar hagshshGızz biz temiz çamaşır getirene kadar sen çıkmışsın mapustan
Beynim agridi benimde inan asiri sinirlendimBak şimdi bende çok sinirlendim.
Aldim kabul ettlm6 ekim ödevi
Sıvıyağ koyduğumuz yeri silmek.
Sofra örtülerini yıkamak.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Akması iyi ama. Yoksa baş ağrısı yapıyorSağol canım, sirkeli su çekiyorum burnuma gargara yapıyorum. Nurofen aferin alıyorum dönüşümlü. Burnum akmaya başladı yinede
Evet öyle derler ama doğru mu bilmiyorum benim çocukların ki çok akıyor.Tuvalet kağıdı çıkarıyorum.Akması iyi ama. Yoksa baş ağrısı yapıyor
Tıkanınca nefes alamıyorsun. Akınca rahatlatıyor en azındanEvet öyle derler ama doğru mu bilmiyorum benim çocukların ki çok akıyor.Tuvalet kağıdı çıkarıyorum.
Bebiş sümküremediği için aktığı halde tıkanıyorda maalesefTıkanınca nefes alamıyorsun. Akınca rahatlatıyor en azından
Geçmişler olsun Nego Allah şifa versin.Aman sana birşeydir olmasın Sonra kim bize katlanırSağol canım, sirkeli su çekiyorum burnuma gargara yapıyorum. Nurofen aferin alıyorum dönüşümlü. Burnum akmaya başladı yinede
İyi gidiyor nego çünkü geldiğimizden beri kayınvalide ve kayınpeder köyde dedenin yanındalar. Yoklar yani Eşim, kaynım, ben ve kızım takılıyoruz. Öğrenci hayatı gibi geçiyor, özlemişim. :)) Biraz da tatil gibi oldu evleri denize çok yakın olunca. Çok garip ama dinlendim desemNasıl gidiyor kayınvaliden ile