- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Yapmışsın bileÇok teşekkür ederim
Bu akşam bu motivasyonla iki banyoyu temizleyip, nevresimleri de değiştiririm dimi ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmışsın bileÇok teşekkür ederim
Bu akşam bu motivasyonla iki banyoyu temizleyip, nevresimleri de değiştiririm dimi ben
Sanki zeytin kondurmuslarPeki o burnun güzelliğinee ne demeliiiii
Yapmışsın bile
Bu sene bende öyleyim biraz pahalılık biraz üşengeçlik en sevdiğim şeydir kış hazırlıkları bu sene ufak tefek anca yapabildimÇok fena gaza geldim :))))
Eskiden ne işler yapardım, şimdi işten sonra zor geliyor evde uğraşmak, bu sene kışlıkları bile sürüklenerek yaptım ki her sene bayıla bayıla yapardım. Kendimi motive etmem lazım bir üşengeçlik var üzerimde
Bu sene bende öyleyim biraz pahalılık biraz üşengeçlik en sevdiğim şeydir kış hazırlıkları bu sene ufak tefek anca yapabildim
Kışın daha pahalı olacak ne yapsak kar gibi düşünüyoruz açıkçası biz kış sebzelerindense yaz sebzelerini seviyoruz en çok o yüzden bir şeyler yapmak istiyorum kışın hem pahalı hem tatsızPahalılık fena ama tuhaf bir şekilde deli bir tüketim de var, 18:30 da işten çıkıyorum, 18:45 de pazardaydım, nasıl kalabalık beynim döndü, tezgahlar bomboş her şey bitmiş, kıl biber turşusu için biber alacaktım koca pazarda biber kalmamış töbeler olsun:)) Bu sene domates konserverlerini yaptım, buzluğa bezelye, barbunya, doğranmış çeşitli biberler, dolmalık biber, sarmısak, taze fasulye attım, reçelde yaptım. Şimdi fasulye turşusu yapmam lazım ama bakalım nasip belki haftaya bulurum
Teşekkürler canimmHemsirecik hayırlı olsun canım
Bonusum çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin teyzemize inşAllah Rabbim sağlığımızdan geri koymasın bizleriİyi akşamlar ❤
Sağolun kızlar sormuşsunuz anjio olamadı bypass gerekiyor onada vucudu uygun değil.
Bekliyoruz bakalım
İyi akşamlar ❤
Sağolun kızlar sormuşsunuz anjio olamadı bypass gerekiyor onada vucudu uygun değil.
Bekliyoruz bakalım
Bizim çağ daha selametli ilerisi nasıl olur Allah bilir çok sağlam yetiştirmek gerek temelinden. Nemin etkisi bayağı var bunaltıya. Urfada çok çok sıcak ama tek şansları nemi olmaması. Bakalım fiyatlar nasıl olacak ablam 1 hafta daha bekleyecektişBende kendimden çok çocuklarım için endişeleniyorum hani biz görmedik bari onları okutalım iyi yetiştirelim istiyordum ama şartlar elverdiğince artık.
Ben Adana dayım canım burası salçanın anavatanı gibi birşey 9 tl bugün duydum güncel fiyatı. Hem ucuz hem sıcaklık iyi kırmızı yapıyor ve kurutmasıda kolay oluyor zaten.Aslen buralı değilim doğuluyuz.
Adana göçmen şehri zaten karma biryer oldu artık.Suriyeli vatandaşlarda oldukça fazla kültür çatışması çok oluyor bence gençlerde, çocukluktan itibaren.
Kendi topraklarımda kalmayı tercih ederdim sıcağı adamı erkenden öldürecek cinsten abartmıyorum bak yemin edebilirim. Gittikçe daha sıcak oluyor küresel ısınmadan dolayı nasıl yaşanır burada bilmiyorum,
yazlık şart.
Katar böyleymiş gündüz çalışılmıyormus mesela yaz ayında burası Antalya Mersin gibi yerlerde bol bol klimalandırma olsa çok iyi olurmuş.Arabistanda sokaklarda su serpen büyük pervanelerden varmış buraya da şart. Yaş aldıkça çekilmez oldu yaz ayından hiçbir şey anlamadık klima açtık e tabi faturalara yansıyor rahat rahat açamıyorsun gün boyu.
Beklesen aylarca gelmezdiBos bos yatmak buraya kadarmış, hemende geldi kablosunu yidigim
Eki Görüntüle 3130451
Eşimde benim adıma başvurdu eve. Ama asıl arsa için başvurcaz. Eşimde iş yeri içinBizde e devletten yaptik, 3 gun icinde onay mesaji ve iban geliyormus telefona, oraya 500tl yatirilacak. Kurada ismimiz cikarsada sozlesme gunune kadar pesinat alinmayacakmis
Valla eşim ev için başvurdu ama ben istemiyorum. Bizim burdaki tokiler o kadar dandik ki küçücük ve dağ başında hep. Asıl arsa istiyoruz bakalım olursaGüzel hanımlar hepinize teşekkür ederim öncelikle fikirlerinizi paylaşıyorsunuz bazen yazdığım şeyler oluyor.
Sizlere birşey danışmak istiyorum toki den ev alan yada bi fikri olan var mı?
Benim bulunduğum bölgeye yapılacak sizce yazılsam mı? Arsa fikri de aklıma yatıyor aslında imara açılacak babamlar yıllardır ustalık yapıyor zaten inşaatın profesörü olmuşlar Onlardan yardım alabiliriz eğer ki nasip olursa tabi.Sizler ne dersiniz??
Ay bu çok asabi sinirli duruyorEki Görüntüle 3130537
Bi tanede bundanimiz var