- 8 Aralık 2011
- 44.079
- 153.941
3 kere möhteşemlemek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere möhteşemlemek istedim
Ben dün her şeyi parça parça indirip elimde çamaşır suyu ve bulaşık det. İle yıkadım çıktı. Ama daha makinede yıkamadan daha. Yine öyle çıkmaz inşallah.Benim makinem de puslu çıkarıyor malesef elimde parlatıcıyla bile yıkadım ama geçmedi.
RABBİM feraha çıkarsın canım seni konu nedir bilemiyorum ama geçecek bu günler emin ol biraz sabır biraz da kafaya takmamak lazımAlıntılarım karıştı ama okudum etiketlerinizi sağolun merak etmişsiniz.
Ailevi meseleler bir miktar içe kapanma durumları.
Belki girersem açılırım diye geldim ❤
Üzüm üzüme meslesiBu ne ya
Dur seni bir sirkleyeyimHastalara çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canımGünaydın Nego...
Günaydın kızlar..Rabbim günümüzü bereketli kılsın inş.
Oğlan öksürüyordu hapşırıyordu şimdi uyuya kaldı okula bugün götürmeyeceğim.Bakalım toparlar gibi klima açıyoruz hala odamız tam serinlemiyor.Gün boyu güneş aldığı için.
Kv de buzlu su içiyor sürekli buzluktan Oğlum da yanına gidince yakaladım içiyor hafif öksürmelerinin sebebi bu.
Ne yapcan ne yapcanDur seni bir sirkleyeyim
Benimkilerin içine işlemiş galiba kuruyunca eski haline dönüyorlarBen dün her şeyi parça parça indirip elimde çamaşır suyu ve bulaşık det. İle yıkadım çıktı. Ama daha makinede yıkamadan daha. Yine öyle çıkmaz inşallah.
Yeni temizledim buzdolabını ama yine temizlemem lazım koku veriyor her şeye. Poşetlerin ustu bile kokuyor8 eylül ödevi
Buzdolabı temizlemek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tenceresiz kaldim anne
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
penyez83
@sweetgirlcandy
@J a n e
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
Sağol canım Şimdi çay içiyor iyi gelir bence evde ilaçta var pekmezde ılıyıp veririm yarın da gidebilir okuluna inş.Geçmiş olsun canım
ellerine saglikKek, kurabiye, poğaça,börek, pide koyuyorum hep
Sağol canım.Geçmiş olsun canım