- 11 Nisan 2007
- 83.032
- 481.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kuru islattimama bulgur pilavı yaparım muhtemelenBugün menünüzde neler var akşama
Ben söyleyim hemen sizede fikir olur belki
Kuru fasülye
Pirinç pilavı
Ayran
Turşu
Kendime de ton balıklı salata
Kaçıncı sınıf?yaşa göre alıyoruz sendorma daBenim kız öğretmenine hem pazartesi sendromum var diyor hemde nedemek diye soruyor
Simdikilerin favorisi " Türkçe dersinde ..... kelimesinin anlamını öğrendik"İlkokuldayken Türkçe kitapları genelde şöyleydi bi Metin olurdu metindeki bilmediğimiz kelimeleri sözlükten bulup anlamına bakar sonra cümle içinde kullanırdık ( sene 90ların başları ) kelime ne olursa olsun cümle şu şekilde olurdu; benim ........m var onu hatırlattı bana senin kız
İşi sırrı bilennnzik de Calci en çok okuyana takaaaa üzdün
O değil de bu irade terbiyesi hiç beklediğim gibi çıkmadı benim ya öyle bi umutla okuyorum ama hiç sarmadı beniBen de kuru islattimama bulgur pilavı yaparım muhtemelen
Kaçıncı sınıf?yaşa göre alıyoruz sendorma da
Simdikilerin favorisi " Türkçe dersinde ..... kelimesinin anlamını öğrendik"
En çok sayfa okuyana takacağım bilenziğiİşi sırrı bilennnzik de Calci en çok okuyana tak
Bu ay ince kitap yok listemdeEn çok sayfa okuyana takacağım bilenziği
Negocum dörtledim şekerim daha vercen mi ona göre ev bakmaya başlıyayım gayretliyimdir evi alana kadar çalışırımDünün hamaratları Ataayemi zeynepyu Limonsuzzcay N nnnadal Bonus @samdan ve ben A Anka nın kocası
Eki Görüntüle 2817432
sen beni etiketlerken ben lavobo ovuyodum
Burdaki en sevdigim kisi sensin zeynepcim söylemis miydimAltınları bozdurup tatile goturcem hepinizi bir hafta yiyip içip gezicez ne yemek ne bulaşık ohh :))
Hepinizi tatile goturcem ancak yeter ondan :)Gözünü altın bürümüş bunun
Gidelimmmmm dur az daha altın toplayim da oralarda parasız kalmayalımBurdaki en sevdigim kisi sensin zeynepcim söylemis miydim
Hadi gidelim tatile
O zaman cift tarafli toplucaz ben de bos durmuyum bari daha hizli birikirGidelimmmmm dur az daha altın toplayim da oralarda parasız kalmayalım
Daha çok altın daha çok diyormuş uzO zaman cift tarafli toplucaz ben de bos durmuyum bari daha hizli birikir
Allahh gidiyoruzEki Görüntüle 2817626 @Ataayemi zeynepyu reklam geldi bu bir işaret
bu haftadan itibaren sert diyete baslicam deyip kalkar kalkmaz ne bulduysa yemiş gibiSelam kızlar nasılsınız