- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
bilmem mi
barış Manço neler etti de gitmediydi zalimin kızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay pikaptan içimde dinmez sızısın dinlemek istiyorum ben
pikap alırsam ilk işim onun plağını almak olcak
bilmem mi
barış Manço neler etti de gitmediydi zalimin kızı
Adımın Zehra olması ve bu şarkıyı ilk sizden duyuyor olmamBir zehra kolay yetişmiyor kovunda gideyim senin karamello kimbilir ne zamana bişicek
Adımın Zehra olması ve bu şarkıyı ilk sizden duyuyor olmam
Temizlik diyorum bilezik diyorum siz pikap diyonuz mum ışığı falan hayal ettiriyosunuz
Seni çok seviyorum Zehra sana git diyemiyorum zehra ama anla artık git be zehra ben nevresimleri makineye attım geldim bak zehraBir zehra kolay yetişmiyor kovunda gideyim senin karamello kimbilir ne zamana bişicek
Bir zehra kolay yetişmiyor kovunda gideyim senin karamello kimbilir ne zamana bişicek
Aynen pikap deyince temizlik gelr akla mum ne alakatamam da biz pikapla temizlik diyoz. işi alıp romantiklesen sensin bonus
tam bir baliksin ya hislerinden ecük de bağa vir
bir olmadan gelecekti eşim bakalım
sütledim kekini. ama kresmsanti koymicam arasına:)
Aynen pikap deyince temizlik gelr akla mum ne alaka
Bunu bilmiyordum bi koşu dinledim geldim bize şimdi benim adım Ayşe gece konduda yaşarım falan lazımay pikaptan içimde dinmez sızısın dinlemek istiyorum ben
pikap alırsam ilk işim onun plağını almak olcak
Bunu bilmiyordum bi koşu dinledim geldim bize şimdi benim adım Ayşe gece konduda yaşarım falan lazım
Sabah da sizden fikirli alıp havuç tarator yapışımİçiniz ölmüş ulan sizin hangi pikap o temizlik getiren
Sipirgenin aklına salça deyince pişi gelmişti o geldi aklıma UcanSupurge
Sabah da sizden fikirli alıp havuç tarator yapışım
Bende kalktım canom saat kaç olmuş tembelmişim gibi
sen bağa laf mı soktun şimdi anlamadım valla bonus
kahve içsem böyle olmazdı. ah bı katyam yok ki ben unutunca kahvemi getirip buyrun kahveniz desin