- 11 Nisan 2007
- 83.135
- 482.544
vay anasını kadındaki bakım aşkına bak
Unutmuş diyelim ona gold mask idi sürünce bi an etkisine kapılmışım.
Ya siyah maske olaydı?
Ne zaman yapıyorız ayini inş öncesi sonrası resimli yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay anasını kadındaki bakım aşkına bak
Doktora gitmedim daha gideyimde bi öyle eklerimTakvimi niye kaldırdın
Bi resim atabilir misinGeçen hafta çarşamba geldi canım 2 gün uğraştım yerleştirdim dolapları asilsim temizledim gerisi kaldı mutfağın
Hee korktum bi anda yaDoktora gitmedim daha gideyimde bi öyle eklerim
Tabiiii 34 yaşındayım 5 yaş oğlum var evimde çalışıyorum( çalışmıyorum diyemem ev daha zor ) evimindüzenli olmasını senelerdir hep hayal ediyorum elemelere tekrar başladım hem düzenli hemde günlük iş yapmak istiyorum..Tanışmadık,kendini tanıtır mısın
Bende bez çok,hangisini aldın acaba
Şu çiçekli olanlar var ya 101 de bim de,onlarla siliyorum camı,aynayı ,mutfak dolabını.İz bırakmıyor seviyorum.Onun haricinde cam,banyo,toz vs bezi var
Toplamda 4 farkli marka ile evde yaptım test Valla korkuyorum koronadan dolayı doktora gitmeyi evde doğuma kadar bekleyebilirim belli olmaz benim işimHee korktum bi anda ya
Acılara yürüyorum korkmuyorum diyorsunİsabelin bahçe konusuna resim attım camın kiri görünüyor kaybedecek bişeyim kalmadı anlıyomusunuz C Calcifer kk birinci noteri
Unutmuş diyelim ona gold mask idi sürünce bi an etkisine kapılmışım.
Ya siyah maske olaydı?
Ne zaman yapıyorız ayini inş öncesi sonrası resimli yaparız
Tabiki butik Bim' denbı düşündüm en son ne zaman maske yaptım diye bulamadım. nerden aldın o zengin maskesini bakiyim sen.
benim eşimin evde olduğu haftasonunu denk getirmem lazım
Yok öyle söz verdi hunharca temizlik yapacak kk birinci noteriAkşam eve gideyim atarım unutmazsam. Çok öven var verdiğim paraya değse bari
kk birinci noteri evle uğraşmaz bir süre. İşten gelip yemeği yiyip doğru yatağa
Zalımbundan mı? Ayıpsın yaparım tatbiki
Bende düzen çok severim,elimiz sürekli evin üstünde olınca da iyi oluyorTabiiii 34 yaşındayım 5 yaş oğlum var evimde çalışıyorum( çalışmıyorum diyemem ev daha zor ) evimindüzenli olmasını senelerdir hep hayal ediyorum elemelere tekrar başladım hem düzenli hemde günlük iş yapmak istiyorum..
Bütün işleri aynı gün yaptığım için canım çıkıyor temizlik anlayışım değişmeli günlük ödev şekli çok hoşuma gitti
Gidem de bakamİsabelin bahçe konusuna resim attım camın kiri görünüyor kaybedecek bişeyim kalmadı anlıyomusunuz C Calcifer kk birinci noteri
Git kitap okuGidem de bakam
Git kitap oku
Tamam bonusumKızlar dua topiğinde etiket yaptım bakın olur mu