Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2799403 Günaydıınn
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydın hanımlar
GünaydınlarGünaydın hanimlar
Bugün yapacaklarım;
Yemek yapcam
Ders-Spor
Lavabolari temizlicem
Camasirlar katlancak
Pek de bisey yapasim yok öyle oturup halilari izleyesim var. Dur bakalim acilirsam arttiririm isleri
Hava soğuk ama sıcak sıcak petek silsek olmuyor mu11 mart ödevi
Mutfak masası veya salon masa sandalyelerini silmek
Balkon silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Devitamini
Günaydınnnn,11 mart ödevi
Balkon silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Devitamini
Ben de bı haftadır böyleyimsürekli uyuyasim varGünaydın hanimlar
Bugün yapacaklarım;
Yemek yapcam
Ders-Spor
Lavabolari temizlicem
Camasirlar katlancak
Pek de bisey yapasim yok öyle oturup halilari izleyesim var. Dur bakalim acilirsam arttiririm isleri
Dün gece kar yağdı yine çatıdaki karlar düşüp duruyor cama sıçrıyor hep dün camekanı silecektim iyi ki silmemişim balkon kalsın şimdilik de mutfak masa sandalyelerini elden geçeyim11 mart ödevi
Balkon silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
cyd86
D Damlasakizlikazandibi
Devitamini
Ödevleri o yüzden seçmeli veriyorum yaHava soğuk ama sıcak sıcak petek silsek olmuyor mu
Burası da bir güneşli bir yağışlıDün gece kar yağdı yine çatıdaki karlar düşüp duruyor cama sıçrıyor hep dün camekanı silecektim iyi ki silmemişim balkon kalsın şimdilik de mutfak masa sandalyelerini elden geçeyim
Hadi hayırlı olsunAaa guru olmuşum kız hiç demiyonuz gerçi ben de farketmedim
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun canimAaa guru olmuşum kız hiç demiyonuz gerçi ben de farketmedim
Önce bi yıkıyorum canım sonra Leğene koyup su doldurup Üstünü geçene kadar dilersen sirke at ben öyle bekletiyorum kumlar suyun dibine çöküyor üstten ıspanakları elimle alıyorum süzgece bi de öyle yıkıyorum sonra yeni bi su yapıp biraz daha bekletiyorumBi ıspanak yıkamisim sormayin gitsin ayy bi saattir ugrasiyorum.
Mutfagi topladim ocagi sildim evi havalandirdim. Ocagin cakmagina su kacmis sürekli cakmaya basladi. Firini cekip fisini cektim düğmeleri komple cikarip sildim fön makinesiyle kuruttum kan ter icinde kaldim isimin arasinda is cikti
Yani yaptiklarim bu kadar dinlenip ıspanaği son bi kez daha (insallah son olur) yikayip yemegi yaparim.
Aynen aynen ben de öyle yapıyorum canm bu sefer cok almistim kalanini buzluga atarim iyi oluyo diye ondan uzun sürdüÖnce bi yıkıyorum canım sonra Leğene koyup su doldurup Üstünü geçene kadar dilersen sirke at ben öyle bekletiyorum kumlar suyun dibine çöküyor üstten ıspanakları elimle alıyorum süzgece bi de öyle yıkıyorum sonra yeni bi su yapıp biraz daha bekletiyorum