- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
aynen ya cok zevk aldimEn sevdiğin iş çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya cok zevk aldimEn sevdiğin iş çünkü
Günaydın
Dıs kapıyla kumandayı aldim. İnşallah yani
Günaydın
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
Günaydın,hayırlı kandillerGünaydın herkese bugün kandilmis herkese hayırlı kandiller diliyordu, bir fırsat bulup helva yapıp dagitacam anneanneciğimi rüyamda gördüm öylece oturuyordu gülmüyor tepki vermiyordu çok çok üzüldüm belki onun hayrına yaparsam yüzünü güldürebilirim inşallah rüyamda olmasa da öbür dünyada yüzü gülen kullardan olur rabbim hepimizi ruhen bedenen gülen kullardan eylesin
Bende hiç sevmem ayrıntılı işleri,dan dun işler seviyorum benaynen ya cok zevk aldim
he bende dan dunlari sevmem kürdanı çizik atar gibi tuslara dokundurmak hosuma gidiyoBende hiç sevmem ayrıntılı işleri,dan dun işler seviyorum ben
Aynen yine bir ortak özellik en sevmediğim ev işleri ince iş olan toz alma , ütü yapmaBende hiç sevmem ayrıntılı işleri,dan dun işler seviyorum ben
Ayakkabılığa el atayım diyordum yapabilirsem kapıyı da sileyim. Yani inşAllah10 mart ödevi
Dış kapıyı silmek
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Tv kumandası temizlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@cyd86
@Damlasakizlikazandibi
@Brokilo
Kumanda temizlemekten zevk almayan da ne bileyimaynen ya cok zevk aldim
Sorma ya. Ben bugün üşeniyorum ya sucuklu yumurta yapıp geçicem. Dün börek yapmıştım yeterHer gün çeşit çeşit kahvaltı hazırlayan hatunlara aşırı imreniyorum. Ne yiceğğğm faslından Allahım nolur iştahım kızımın iştahına benzesin duasına geçtim ne güzel ikimiz de aç acına otururduk :/
Benden bahsediyorsun galibaHer gün çeşit çeşit kahvaltı hazırlayan hatunlara aşırı imreniyorum. Ne yiceğğğm faslından Allahım nolur iştahım kızımın iştahına benzesin duasına geçtim ne güzel ikimiz de aç acına otururduk :/
TV ve banyo dolabım yok10 mart ödevi
Dış kapıyı silmek
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Tv kumandası temizlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@cyd86
@Damlasakizlikazandibi
@Brokilo
Günaydın herkese bugün kandilmis herkese hayırlı kandiller diliyordu, bir fırsat bulup helva yapıp dagitacam anneanneciğimi rüyamda gördüm öylece oturuyordu gülmüyor tepki vermiyordu çok çok üzüldüm belki onun hayrına yaparsam yüzünü güldürebilirim inşallah rüyamda olmasa da öbür dünyada yüzü gülen kullardan olur rabbim hepimizi ruhen bedenen gülen kullardan eylesin
Ayyy en önemlisini unuttum bide ıspanagi yikayip buzluga atmam lazim çürümedenBugün yapacaklarim;
Yine yeniden toz almak
Kuruyan camasirlari toplamak
Belki makineye camasir atarim
Bulasik makinesini yerlestirmek
Ütülencek 1 pantalon var
Lavabolari temizlemek
Yemek yapmak
Kesin yapmam gerekenler;
Kuran okumak
Kaza namazı kılmak
Spor yapmak
Ders çalışmak
Üstteki listeden fire vercem gibi ama bakalim.
Bu arada cümleten kandilimiz mübarek olsun hanımlar dua eder dua beklerim❤ Kimin ne derdi varsa Rabbim bi kapı acsin dermanı olsun inşallah bugünün hürmetine Ölmüşlerimize rahmet eylesin onların günahlarini affetsin