- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Dün belli olduda daha doktorun yanına gitmedim ilaç verip vermeyeceği belirsiz şuan
Geçmiş olsun,ilaç kullanmıyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün belli olduda daha doktorun yanına gitmedim ilaç verip vermeyeceği belirsiz şuan
Geçmiş olsun,ilaç kullanmıyor musun?
Olsun canım sorun değil
Ödevi aldım mutfak dolabı silerken yapayım ödevi de :)Titiz hatunlar bugün ki ödeviniz bendenmiş
O zaman bugün kileri olanlar kiler temizliği düzeni yapsın,olmayanlar mutfakta pasta malzemeleri koydukları bölümü düzenleyip temizlesinler. Hepinize kolay gelsin canlar
@ kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@ Aktif Lora
@ M Musluk Suyu
@pawlover
@ M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@ Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@ Devitamini
@ A Anka
Kolay gelsin canım :)Ödevi aldım mutfak dolabı silerken yapayım ödevi de :)
Ben 36 saatlik oruçtan çıktım ölü gibiyim valla bi kek yaptım çocuklara bulaşıkları duruyor. Kendime salata yaptım bi onun da bulaşıkları duruyor ev evlikten çıkıyor vallaNelerr yaptım:
Yataklar düzeltildi
Dağınıklık toplandı
Kahvaltı hazırlandı
Banyo lavabosu,klozeti temizlendi
Wc çamaşır sulandı bekliyor
Kahvaltı sofrasını kaldırdım,kirliler makineye
Ocağı cifledim
Camı açtım havalanıyor mutfak
Az daha çay içip ana okulu dersine başlıyım
Küçükle etkinlik yaptık
Mutfağı süpürdüm,yerini elimle sildim,antreyi de sildim
Yer bezlerini makineye attım
Öğlene hamur kızarttım,çıkan bulaşığı yıkadım
Sofrayı topladım,kirliler makineye
Akşam yemeğinin ikisini koydum pişiyor
Bergamutlu çayımı içiyorum, çalıkuşu
izleyerek. Daha iş çok,okumalarım var.
36 saat ne orucu bu canımBen 36 saatlik oruçtan çıktım ölü gibiyim valla bi kek yaptım çocuklara bulaşıkları duruyor. Kendime salata yaptım bi onun da bulaşıkları duruyor ev evlikten çıkıyor valla
Ben de kk birinci noteri ı göremiyorum
Açlık orucu canım.36 saat ne orucu bu canım
O direnci kırmak için yemeklerini bir anda çok azalt çok zorlanırım ama o direnç kırılınca normal diyetine dönersen yine yavaş yavaş verebilirsin ya da bir diyetisyene git canımGünaydın tekrar,
Kahvaltı yapıp etrafı topladım.
Dünkü hastane maceramdan sonra sonuçlara göre insülin direncim varmış. O kadar dikkat ediyorum yediğime ictigime bir kilo veremedim. Bunu nasıl bitiricem ya çok moralimi bozdu bu konu
Çok zor valla kimse huyunda suyuna bakmaz ki anneler gibi inşallah alışır da zorlamaz seniEvet canım ya ama geçen dönem gitti sonra işte virüs çıktı kapandı okullar,yarım dönem gitti onda da şikayet abi de öyleydi iki sene gitti ana sınıfına,ilkokul da sa aynı devam etti,üçüncü sınıfta durulmaya başladı.Şikayetlerden çok bunaldım,bu ruh haliyle nasıl kaldırıcam onu düşünüyorum
Dediğin gibi eylül de birinci sınıfa başlayacak,kuralları öğrenmesi lazım.Huy olarak suyuna gidilmezse öğretmen müdür dinleyecek bir çocuk değil,sakin tatlı dille her şeyi yaptırabilirsin ama sert otoriter tavra karşı eyvallahı yok
Zormuş baya Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın düşünmesi bile başımı döndürdüAçlık orucu canım.
Çok zahmetliBen olsam o peynire bide kaşar rendeleyip kırmızı biberin içine dolduruo dilimleyip servis ederdim
Bakmak istemez diyelim herkes, zira büyük oğlumun bir anaokulu öğretmeni çocuğun dilinden anlayan nadide öğretmenlerdendi,hala güzel anarız onuÇok zor valla kimse huyunda suyuna bakmaz ki anneler gibi inşallah alışır da zorlamaz seni