- 2 Ağustos 2013
- 35.978
- 112.086
- 798
Olur benim salon kaldı biAklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
Herkesin işi gücü ayrı ama bi dip köşe hepimiz yaparız.
Kendi listemizi yapalım yaptıkça tik atarız 5 günümüz var ne yaparsak artık
sweetgirlcandy
@HeySero
@Pinhan
penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi
Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A
@Cookiee
@aysen-
@selin18
@papatyamm
YaşlanıyoruzTAbiki üstünde çok duracak denileni yapılanı tekrar tekrar düşünüp öfkeyi diri tutacak mecalin olmuyor olgunlaşınca.
bir faydası yok çünkü yıldızın barışmasa da anne baba sonuçta muhabbet kesilmiyor
Örnek bir liste yapalım kime ne uygunsa onu değiştirsinAklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
sweetgirlcandy
@HeySero
@Pinhan
penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi
Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A
@Cookiee
@aysen-
@selin18
@papatyamm
Sensiz olur mu zatenYok bonus toparladım çok şükür bende katılırım
Ulan olgunluk dedim yaşlılık ondan da sonrası onu karıştırma hiçYaşlanıyoruz
Tmm sen elendin o zaman hahahaha bana evini şey götüren lazım kapıların ardında uçuşan organizmalarOlur benim salon kaldı bi
Kızlar bana dua edin panik atak gibi bir şey yaşıyorum sanırım kafam dağılsın diye el işi yapıyordum yanlış yaptığımı fark edip söktüm saatlerce ağladım sonrasında dolmuşluk mu yetememe yada beceriksizlik duygusu mu garip bir ruh halindeyim
Çayımı kahvemi alıp sizlerin yaptığını okuyayımAklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
sweetgirlcandy
@HeySero
@Pinhan
penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi
Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A
@Cookiee
@aysen-
@selin18
@papatyamm
Elendin tamamÇayımı kahvemi alıp sizlerin yaptığını okuyayımhepinize kolay gelsin şimdiden
Ev düzenli temiz
camlar kirlendi ama şuan silmem soğuk
İnsan dönem dönem bu hisleri yaşayabiliyor ama bizden bir tane daha yok her ne olduysa hayatımızda akışa teslim olmak gerekiyor bazen ..Kızlar bana dua edin panik atak gibi bir şey yaşıyorum sanırım kafam dağılsın diye el işi yapıyordum yanlış yaptığımı fark edip söktüm saatlerce ağladım sonrasında dolmuşluk mu yetememe yada beceriksizlik duygusu mu garip bir ruh halindeyim
Hahah harikaKonuşmadan istediğin cümleye basılı tutup kopyalama gibi seçince yorumla seçeneği çıkıyor arya
Yapalım yapalımAklıma gelenleri etiketledim kızlar unuttuğum vardır mutlaka Ramazan temizliğini bugünden itibaren birlikte yapalım mı?
sweetgirlcandy
@HeySero
@Pinhan
penyez83
@Aktif Lora
Gonulmeyvesi
Efser
@MssPARE
@ilknurrr22
A R Y A
@Cookiee
@aysen-
@selin18
@papatyamm
Nanecim gelip geçecek buna inanıyorum diye düşünmeye gayret et.Kızlar bana dua edin panik atak gibi bir şey yaşıyorum sanırım kafam dağılsın diye el işi yapıyordum yanlış yaptığımı fark edip söktüm saatlerce ağladım sonrasında dolmuşluk mu yetememe yada beceriksizlik duygusu mu garip bir ruh halindeyim
Dene yeniden bu koşumadan yap bakalım oluyor muHahah harikaama ben bunu daha önce denemiştim olmamıştı Allah Allah
Oh mis gibi bir sabah olmuş afiyet olsunnİn dı home
SAbah çıkmayacaktım ama ablam ısrar etti Ramazan öncesi kahvaltı yapalım diye halamıza gittik beraber şimdi eve geldim.
İşlere girişeceğim inş ağrı sızı el verdikçe.
Yemeğim de yok.
Bir temizlik planı yapıcam inş Ramazan öncesi daha düzenli olurGonulmeyvesi sen de yapacaksan yapalım birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?