Sağol ablacım bi de gittim komşularımla çay kahve keyfi yaptımAfiyet olsun abliş
Herkes yapabilir mavi boyadığım 3 noktaya tıkla sonra yeşil boyalı yere tıkla ve ne yazmak istersen yaz canımGelmesin ben hazır degilim buna ahhaha. Ben bugun bi ev süpürüp sildim. Yemekte yapmadım dünden kalanlar vardı az bisey onları yediler bende kendime tavuk döner dürüm yaptımyemekleri sırf onlsr yesin diye
Bu bulanıklaştırma pro üyelere mi özel sadece
Ayyy yine mi Kocaeli'nden bir olay
Afiyet olsun canım
Bonusum geçmiş olsun dinlenPazardan eve gelemeden bir iş çıktı oraya gittik aşırı yoruldum belim çok ağrıdı.
Gelince bi çamaşır koydum yıkanıyor bir de lavabo yıkadım o kadar.
Yattım bakalım nasıl geçicek belim.
Kocaelinde ki hanım ablalar çok aktif herhalde ablaAyyy yine mi Kocaeli'nden bir olay
sanırımKocaelinde ki hanım ablalar çok aktif herhalde abla
Yat aşağı dinlen yarın topluca yaparsınMutfak toplanacak
Bende böyleyim neden böyleYarın da günümüz var misafirlerimiz geliyormuş bu stresle gidip akşamdan iş yapamam direk yatarım sanırım
EneeKız yuvarlağı ortadan kesip sırt sırta veriyon kelebek oluyor
Olabilir mümkünse cocuksuz komsu olsunAnaaaakomşulara teklif etsem
Geçmiş olsun bonusPazardan eve gelemeden bir iş çıktı oraya gittik aşırı yoruldum belim çok ağrıdı.
Gelince bi çamaşır koydum yıkanıyor bir de lavabo yıkadım o kadar.
Yattım bakalım nasıl geçicek belim.
Deniyorum o zaman olacak mıSağol ablacım bi de gittim komşularımla çay kahve keyfi yaptım
Herkes yapabilir mavi boyadığım 3 noktaya tıkla sonra yeşil boyalı yere tıkla ve ne yazmak istersen yaz canım
Eki Görüntüle 3546493
Ayyy yine mi Kocaeli'nden bir olay
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?