Düzenli Evimiz & Hayatımız

Taze fasulye var un çorbası var

Kara lahana sarılacak. Keteye şekil verilecek o beklerken kurabiye pişecek çocuklara yiğenlere.
Bir de meyve çayı yaparım

Lahana güzel değildi e geçti zamanı ama kocam bey çooooook sevdiği için yine almış
Ve kaç gündür top gibi bir o yana bir bu yana sallıyor geçiştiriyordum daha fazla duramazdı.
Oldu bitti işte afiyet olsun inşallah

Çamaşır yıkadım, katladım.
Bir de kurutmada var.
Şimdi mutfak temizlicem dağıldı.

Gece yağmış eridi hepsi güneş açtı bide. Sizde de mi öyle
Yok gece falan yağmadı. Sabah zifiri karanlıktı şimdi güneş var. Buraya resmen yağmıyor yaw. Dün bi güzel başladı akşama kadar devam etse dedim etmedi durdu eridi gitti tabi

15 sayfa birikmiş
Geriden geliyosun bu aralar limonsuz
Karışık bi rüya gördüm. Sanki gerçekten ağlamışım gibi boğazımda sızıyla uyandım. Kendime gelemedim aklım rüyamda
Bi kere bende öyle bi rüya gördüm o kadar kötüydü ki ağlaya ağlaya mahvolmustum rüyamda o aglamama uyandım sonra. Allahım göstermesin cok kötüydü kac gün düşündüm kimseye anlatmadım

Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Katlı çamaşırlar vardı yerleştirdim
Evi süpürdüm
Tuvaleti lavaboyu yıkadım
Duşa girdim
Bi kahve içtik eşimle
Cocuklara corba yaptım meteye oyun oynarken yediriyodum elime çarptı döktü tabagıda kırdı sagolsun bide aradaki dolabın kenarlarına her yerine girdi onları temizledim
Sonra çiş yapmaya gitmiş lazımlık hariç banyonun her yerine yapmış maşallah
Akşama yemek yok saat kaç oldu

Dayanamadım eşime anlattım

Eşim evdeyken giremiyorum canım o yüzden birikiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…