Mutfagi temizledim mis oldu.
Camasir astım
Evi supurdum mutfagi sildim
Vee islak mendil şov yine
2 sepet çamaşır katladim
En son Bebisin Kıyafetlerini utuleyecegim
Yemekte kuru fasulye yapicam, ben yiyemiyorum bana menu söyleyiverin kendime şenlik yapim
Buzlukta var kete daha fazla dayanamayacagim çıkarıyorum ulan.Taze fasulye var un çorbası var
Kara lahana sarılacak. Keteye şekil verilecek o beklerken kurabiye pişecek çocuklara yiğenlere.
Bir de meyve çayı yaparım
Gece yağmış eridi hepsi güneş açtı bide. Sizde de mi öyleAllahım biraz da bizim bu taraflara nolur
Yok gece falan yağmadı. Sabah zifiri karanlıktı şimdi güneş var. Buraya resmen yağmıyor yaw. Dün bi güzel başladı akşama kadar devam etse dedim etmedi durdu eridi gitti tabiGece yağmış eridi hepsi güneş açtı bide. Sizde de mi öyle
Sendeki kayınvalide de bizde yok şekerimUla kaç gündür sarma sarıp atıyorsunuzhayır yani saran var saramayan var
Neyse izine çıkıyorum canım k.valideme sardırayım ayyy pardon saralım birlikte
Geriden geliyosun bu aralar limonsuz15 sayfa birikmiş
Bi kere bende öyle bi rüya gördüm o kadar kötüydü ki ağlaya ağlaya mahvolmustum rüyamda o aglamama uyandım sonra. Allahım göstermesin cok kötüydü kac gün düşündüm kimseye anlatmadımKarışık bi rüya gördüm. Sanki gerçekten ağlamışım gibi boğazımda sızıyla uyandım. Kendime gelemedim aklım rüyamda
Dayanamadım eşime anlattımGeriden geliyosun bu aralar limonsuz
Bi kere bende öyle bi rüya gördüm o kadar kötüydü ki ağlaya ağlaya mahvolmustum rüyamda o aglamama uyandım sonra. Allahım göstermesin cok kötüydü kac gün düşündüm kimseye anlatmadım
Geçmiş olsun hayal Allah şifa versin3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Udi hindi kullanabiliyor musun hayalcim. Kızımın ki azaldı çok şükür. Başka bisi kullanmadim3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Geçmiş olsun canım3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?