Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bu attığımdan yaptım attım bi geçen. Bide normal klasik yaptığım var süt yoğurt yağ ile arasına sos yapıyorum normal tepsi böreği. Onu yapcam bakalım
Puf Puf Kabaran Sodalı Dilim Börek (videolu) Puf Puf Kabaran Sodalı Dilim Börek (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri

İki üç gündür biraz karışık hissettim, bazı belirtiler görünce ve silik çizgi çıkınca hamileyim sandım. Hiç ama hiç beklemediğim ve hazır olmadığım bir durum, oyüzden baya endişelendim.
Dün olmadığımı kesinleştirince daha önceden randevu aldığım merkeze gidip saçıma keratin düzleştirme yaptırdım. Saçlarım sürekli topuz şeklindeydi, umarım kullanışlı olur. Düz saça hasret kalmıştım resmen bu sabah uyandım uçları bozulmuş, normal mi acaba? Daha önce yaptıran var mı? İki gün yıkamayıp çarşamba günü tekrar düzleştirme işlemi yapılacakmış.

iyi günler,
bende dün yaptıklarımı yazayım
sabah namazdan sonra bi uyumuşum saat 11 e geliyodu uyandım
hemen çay suyunu koydum , renkliler vardı makinede onları açtım
kedinin kumunu değiştirdim, çayı demledim toplanacak çamaşırlar vardı topladım katladım
eşim çalışıyodu kahvaltıya gelmedi oğlumda yatıyodu yine yalnız yaptım,
sonra evi topladım , bütün evi süpürdüm, sildim kalan suyla balkonu sildim , yıkanan çamaşırları astım
toz aldım , ocak ve fırın detaylı sildim , akşamdan sadece ağzını yüzünü silmiştim ya
namaz kıldım , klozet lavaboyu temizledim, duş aldım ikindiyi kıldım , markete çıktım ufak tefek alıncakları aldım
kuaför arkadaşıma uğradım, bi nescafe içtik , torunuma ördüğüm süeterin ipi az kalmıştı yenisini aldım
eve geldim hamur mayaladım, kısır yaptım hep misafiremi yapıcam bugünde kendimize olsun dedim
oğlum çok sever ikisinide birazda morali bozuk ona moral olsun hem dedim, birlikte kızarttık hamurları
ilk defa bana yardım etti , eşimde işten geldi hep birlikte yedik tabi çayda demledik
benim pazarım böyle geçti biraz ütüm var hafta içi akşamlarıda onları yaparım inşallah

Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver

Kuzum çok geçmiş olsun
Ne yetersizliği sakin öyle hissetme bak bebek dersin anlamaz öyle bir anlıyorlarki ilerleyen dönemlerinide ne demek istediğimi anlarsın
Kendimden örnek vereyim kendimi bittik hissetiğim dönemlerde küçük kız doğdu bu sene fark ediyorumki ben bebekken duygularım ona çok geçmiş ve hayatı hep benim etrafımda hiç arkadaş edinemiyor her ilişkisinde çok hasasiyet gösteriyor ergenlik dönemi anlatsamda anlamasına hormonlar izin vermiyor
Anlıyacağın sakın kendini koyvermek yok çok şükür ailen yanında yorulanla değiş tokuş bakılır şu dönemi atlatırsınız zaten gelip gecici bir dönem sen doktorların dediğini yap bebeklerinle ilgilen gerisi sağlık olsun
Rabim şifa lafzıyla şifa versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…