Görmüş olduğunuz bu kocaman lahana birazdan parcalanacak ve sarilacak
Parçalarken kimbilir kimler geçicek aklımdan
Eki Görüntüle 3541965
Çekemiyon demiSöylemek istediklerimi whatsaptan yazarım
Ye ye doyamadın yeter
Geçmiş olsun canım inşallah geçersin sınavdanSelamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçuktasabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Ben bu attığımdan yaptım attım bi geçen. Bide normal klasik yaptığım var süt yoğurt yağ ile arasına sos yapıyorum normal tepsi böreği. Onu yapcam bakalımRamazana kalmış 19 günönce buzluk işlerini halledelim sonra temizlik işine girişelim
İlk börekten başlıyalım
Buzluk için iki çeşit börek yapıyorum ben bir peynirli bir patatesli olan sigara böreği ile fırın börekleri
Aklınızda varmı başka çeşit bildiğiniz tarif varsa şimdiden paylaşın
Ooo akşama bende yağlama yapayımEvi topladım, kahvaltı hazırladım yaptık.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Evi silip süpürmek istiyorum nasip olursa.
Öğleden sonra dayımın eşine gidecez yağlama yapacak bize. Hadi kudurun
Foto beklerizOoo akşama bende yağlama yapayım
Bunu benim ablamda yapıyordu çok güzel oluyor bir yufkada bununiçin alayımBen bu attığımdan yaptım attım bi geçen. Bide normal klasik yaptığım var süt yoğurt yağ ile arasına sos yapıyorum normal tepsi böreği. Onu yapcam bakalım
Puf Puf Kabaran Sodalı Dilim Börek (videolu) Puf Puf Kabaran Sodalı Dilim Börek (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Kuzum çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3542012
Pinhan sende ikiz doğum yapmıştın.
Hep korkmuştum.ikizlerimi taşıyabilecek miyim diye.korktuğum başıma geldi.iyileşme çok hızlı olsun nolur duanızı istiyorum
Tek olsam neyse ama bana ihtiyacı olan iki bebeğim var Rabbim sen şifa ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?