Neler yapacaksın bizede söyle efserİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım hastalıktan sonra düzenim kaçtı toparlamays çalışıyorum yarından sonra artık ramazana yaklaştığımız şu günlerde işleri bitirip manen kendimi toparlamak istiyorum
Çabucak toparlanırız hep birlikte inşaAllah efserimmİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir geçmiş yapamadım hastalıktan sonra düzenim kaçtı toparlamays çalışıyorum yarından sonra artık ramazana yaklaştığımız şu günlerde işleri bitirip manen kendimi toparlamak istiyorum
Bende buzluğa yapıp atmayı düşünüyorum instagramda bi sayfadan gördüm. Zor oluyor yoksa ahsenle bu sene böyle pratik şeyler yapayım diyorumÇabucak toparlanırız hep birlikte inşaAllah efserimm
Ben yavaştan iftara kolaylık olsun diye buzluğa birşeyler haşlayıp koymaya başladım
Aynen bende pratik, hemen çabucak pişecek şeyler atıyorum.. sende yapınca yaz fikir olsun swetimmBende buzluğa yapıp atmayı düşünüyorum instagramda bi sayfadan gördüm. Zor oluyor yoksa ahsenle bu sene böyle pratik şeyler yapayım diyorum
Benim buzlukta barbunya, nohut, fasulye hep olur ıslatıp koyarım kolay oluyor pişirmesi. İlk defa duydum mancarı. Paylaşırım abla inşallah yaptıkçaAynen bende pratik, hemen çabucak pişecek şeyler atıyorum.. sende yapınca yaz fikir olsun swetimm
Ben barbunya ve Kaldirik (çiçekli mancar) haşlayıp koydum buzluğa şimdilik
Annemde hep koyar özellikle nohut haşlar birer pişirimlik ayırır hazır yemek oluyor ben bazen koyarımBenim buzlukta barbunya, nohut, fasulye hep olur ıslatıp koyarım kolay oluyor pişirmesi. İlk defa duydum mancarı. Paylaşırım abla inşallah yaptıkça
Kaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadınBenim buzlukta barbunya, nohut, fasulye hep olur ıslatıp koyarım kolay oluyor pişirmesi. İlk defa duydum mancarı. Paylaşırım abla inşallah yaptıkça
Kaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadın
Eki Görüntüle 3541880
YokD u t haydi katlamıyoz mu çamaşırı
Beni buldun dimi git yat ben kendime katlarımYokcanım istemiyo
Hayrına benimkileri de alBeni buldun dimi git yat ben kendime katlarım
Koyarım sıcak bi kek otururum paşa paşa dökerim sepeti çoğusu siyahHayrına benimkileri de aluykum da yok
Midem dönüyor yeni kahve içtim keke yer yokKoyarım sıcak bi kek otururum paşa paşa dökerim sepeti çoğusu siyah
buzlukta yazlıktan kalan sepzeleri ramazanda tüketmek istiyorum Ramazandan sonra artık yavaş yavaş yaz sepzeleri çıkarNeler yapacaksın bizede söyle efser
Hiç yapmadım denwmek istiyorumkısmet olusa içli köfte
Yanımda olsa yapardık bir kaç kere bilen biriyle yaparsan alışırdınHiç yapmadım denwmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?