Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yapacaksın bizede söyle efser

Çabucak toparlanırız hep birlikte inşaAllah efserimm

Ben yavaştan iftara kolaylık olsun diye buzluğa birşeyler haşlayıp koymaya başladım

Çabucak toparlanırız hep birlikte inşaAllah efserimm

Ben yavaştan iftara kolaylık olsun diye buzluğa birşeyler haşlayıp koymaya başladım
Bende buzluğa yapıp atmayı düşünüyorum instagramda bi sayfadan gördüm. Zor oluyor yoksa ahsenle bu sene böyle pratik şeyler yapayım diyorum

Bende buzluğa yapıp atmayı düşünüyorum instagramda bi sayfadan gördüm. Zor oluyor yoksa ahsenle bu sene böyle pratik şeyler yapayım diyorum
Aynen bende pratik, hemen çabucak pişecek şeyler atıyorum.. sende yapınca yaz fikir olsun swetimm

Ben barbunya ve Kaldirik (çiçekli mancar) haşlayıp koydum buzluğa şimdilik

Aynen bende pratik, hemen çabucak pişecek şeyler atıyorum.. sende yapınca yaz fikir olsun swetimm

Ben barbunya ve Kaldirik (çiçekli mancar) haşlayıp koydum buzluğa şimdilik
Benim buzlukta barbunya, nohut, fasulye hep olur ıslatıp koyarım kolay oluyor pişirmesi. İlk defa duydum mancarı. Paylaşırım abla inşallah yaptıkça

Benim buzlukta barbunya, nohut, fasulye hep olur ıslatıp koyarım kolay oluyor pişirmesi. İlk defa duydum mancarı. Paylaşırım abla inşallah yaptıkça
Annemde hep koyar özellikle nohut haşlar birer pişirimlik ayırır hazır yemek oluyor ben bazen koyarım

Kaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadın

Kaldirik ( çiçekli mancar) duymadığına şaşırdım. Çok faydalı bir bitki. bilmediğin ot yok senin nasıl bunu duymadın

Eki Görüntüle 3541880

Penyezim şimdi baktım ıspıt da deniyormuş arada görüyorum ben bunu sanki ya da başka şeyle karıştırıyorum ıspıt adı hiç yabancı gelmedi bi daha görünce yerdeki halini çekicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…