Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolasın canım hastalık geziyor sırayla

İdare eder inşallah geçerim biraz salladım biraz yorumla yaptım ya bakalım
Bende en son kpss de sallamıstım keske sallamasaydım ahhaha
Ohoo kankam sen coktan oldun airfry a gelene kadar
Ben direniyorum hala aimadım
Bakalım ne zamana kadar
Ben sırf arda icin aldım buzluga börek atıyorum beslenmesi icin sabahtan pişiriyorum 5 tane börek icin koca fırın calısıyo. Gecen eşim sucuk ekmek istedi gece 12de evde kokacak aldım airfryı balkona koydum icine kagıtlarından koydum pisirdim sucugu orda ev kokmadı her seyi yapıyorum valla
Bende almadım halâ temizliği kolay oluyomu biraz da ondan bekledim almadım
Üst ızgarası biraz zor ama onuda her seferinde sleppylerle siliyorum ben abla. Hazneside zaten komple cıkıyo yıkanıyo
Üst ızgara mı rezistans mı neyse o açık ya zor oluyor açıkçası. Ama ben tel aldım üstünü kapatıyorum daha iyi oluyor öyle sıçramıyor
Aslında o fırında da acık benim ya fırınınki daha zor temizleniyo bunu sleppy mendille dolandırıyorum iyi oluyo

Tabi az börek yaptığın zaman olabilir. Ben öyle az yapmıyorum pek ben hamur işi sevmiyorum ama eşim çocuklar seviyor ondan fırın benim için daha iyi oluyor. Kızım anne alalım diye ısrar ediyor bazen ama ona kalsa herşeyi airfryda yapar

Hayırlı akşamlar.
Yemek yendi mutfak toplu
Kurutma makinasının filtresini falan temizledim.
Çamaşırlar katlanacak duruyor yatmadan katlamam lazım.
Eşimle kızım salonu alt üst etti çadır yapıyoz diye oraya bakınca içim daralıyor. Namaz kılsam da gün bitse benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…