Alırsan haber etBen direniyorum hala aimadım
Bakalım ne zamana kadar
Çok severim bunu eline sağlık bonusunAfiyet olsun bana
Ben direniyorum hala aimadım
Bakalım ne zamana kadar
Bende almadım halâ temizliği kolay oluyomu biraz da ondan bekledim almadımAlırsan haber et
Bende kuru yufkadan tavada yapıyorum çok güzel oluyoEvet büyük tencerede 4 yufkafan yaptım 3 yapıyodum normalde
Ne sınavın vardı ben kaçırmışım ☺Sağolasın canım. İdare eder inşallah geçerim salladım çoğunuhiç bakmadım bile
Farklı farklı mı oluyor bilmiyorum da abla tava tencere yıkar gibi yıkıyorum ben. Makinaya da atılıyormuşta atmadan kocaman şey ne gerek diye.Bende almadım halâ temizliği kolay oluyomu biraz da ondan bekledim almadım
Sağolasın bebiş. Sen nasıl oldun burnun akıyorduGeçmiş olsun kuzum annene. Sende inşallah Geçersin sınavdan:)
Üst ızgara mı rezistans mı neyse o açık ya zor oluyor açıkçası. Ama ben tel aldım üstünü kapatıyorum daha iyi oluyor öyle sıçramıyorBende almadım halâ temizliği kolay oluyomu biraz da ondan bekledim almadım
Güvenlik abla. Güvenlik kursumuz var da orda kullanmak için alıyorumNe sınavın vardı ben kaçırmışım ☺
Bende en son kpss de sallamıstım keske sallamasaydım ahhahaSağolasın canım hastalık geziyor sırayla
İdare eder inşallah geçerimbiraz salladım biraz yorumla yaptım ya bakalım
Ohoo kankam sen coktan oldunMakinaya çamaşır atmıştım gitmeden tam içeri girince öttü beni beklemiş resmen
Kurutmaya attım.
Akşamda tavuk kanat yapcam. Airfryda.
Yeni aldım airfryi. Ben almam diyordum aman ne gerek diyordum kapitalizm in kölesi oldum çıktımmama kanatta çok güzel oluyormuş harbi.
Ben sırf arda icin aldım buzluga börek atıyorum beslenmesi icin sabahtan pişiriyorum 5 tane börek icin koca fırın calısıyo. Gecen eşim sucuk ekmek istedi gece 12de evde kokacak aldım airfryı balkona koydum icine kagıtlarından koydum pisirdim sucugu orda ev kokmadıBen direniyorum hala aimadım
Bakalım ne zamana kadar
Üst ızgarası biraz zor ama onuda her seferinde sleppylerle siliyorum ben abla. Hazneside zaten komple cıkıyo yıkanıyoBende almadım halâ temizliği kolay oluyomu biraz da ondan bekledim almadım
Aslında o fırında da acık benim ya fırınınki daha zor temizleniyo bunu sleppy mendille dolandırıyorum iyi oluyoÜst ızgara mı rezistans mı neyse o açık ya zor oluyor açıkçası. Ama ben tel aldım üstünü kapatıyorum daha iyi oluyor öyle sıçramıyor
Burnum akamıyor şuan ben aktırıyom sweet tıkalıSağolasın bebiş. Sen nasıl oldun burnun akıyordu
Ohoo kankam sen coktan oldunairfry a gelene kadar
Gene yapamadım alıntıyı. Neyimi gördün la @ilknurrr22
Dyson robot süpürge kurutma makinesi baska aklımda yok kankamBurnum akamıyor şuan ben aktırıyom sweet tıkalı
Onlar ihtiyaç oğlumDyson robot süpürge kurutma makinesi baska aklımda yok kankam
Tabi az börek yaptığın zaman olabilir. Ben öyle az yapmıyorum pek ben hamur işi sevmiyorum ama eşim çocuklar seviyor ondan fırın benim için daha iyi oluyor. Kızım anne alalım diye ısrar ediyor bazen ama ona kalsa herşeyi airfryda yaparBende en son kpss de sallamıstım keske sallamasaydım ahhaha
Ohoo kankam sen coktan oldunairfry a gelene kadar
Ben sırf arda icin aldım buzluga börek atıyorum beslenmesi icin sabahtan pişiriyorum 5 tane börek icin koca fırın calısıyo. Gecen eşim sucuk ekmek istedi gece 12de evde kokacak aldım airfryı balkona koydum icine kagıtlarından koydum pisirdim sucugu orda ev kokmadıher seyi yapıyorum valla
Üst ızgarası biraz zor ama onuda her seferinde sleppylerle siliyorum ben abla. Hazneside zaten komple cıkıyo yıkanıyo
Aslında o fırında da acık benim ya fırınınki daha zor temizleniyo bunu sleppy mendille dolandırıyorum iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?