Evet büyük tencerede 4 yufkafan yaptım 3 yapıyodum normaldeAfiyet olsun.
Tavada pişen börekmi ?
Yufkadan
Hemen efenim şifa olsunHayrına bizim evede dagıtırsan
Halıyı yıkamaya gönderecek heralde ondan rahat
Bende sabahtan aksama kadar saglıklı besleniyorum aksam olunca çocuklar uyuyor benim abur cubur partisi başlıyoneyse 4 gündür yemiyorum yememek icin diş yaptırın yemenin önüne gecemiyosanız araya bide ben reklam veriyim
evet anladım.Evet büyük tencerede 4 yufkafan yaptım 3 yapıyodum normalde
Geçmiş olsun canım . Sınavın nasıl geçti?Selamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçuktasabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Oh mis eline saglık
Annene geçmiş olsun swetimm sınavın nasıl geçtiSelamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçuktasabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Bende düşünüyorumSelam kızlarrr
Kahvaltıya kayınvalideme gittik yeni geldik Ortalık toparlayıp yemek yapıcam.Ama ne yemek yapıcam
İşte onu bilmiyorum
Sağolasın canım. İdare eder inşallah geçerim salladım çoğunuGeçmiş olsun canım . Sınavın nasıl geçti?
Oh mis eline saglık
Annene geçmiş olsun
Senin sınavın nasıl geçti
Sağol ablam. Benim sınavda orta işte inşallah geçerimAnnene geçmiş olsun swetimm sınavın nasıl geçti
Geçmiş olsun kuzum annene. Sende inşallah Geçersin sınavdan:)Selamlar canikolarım dün gece erkenden uyudum 11 buçuktasabahta güvenlik sınavı vardı ona gittim. Annem hastaydı oraya geldim kahvaltı yaptık oturuyorum. Fena soğuk var 2 3 kar serpiyor devamı yok
Ben direniyorum hala aimadımMakinaya çamaşır atmıştım gitmeden tam içeri girince öttü beni beklemiş resmen
Kurutmaya attım.
Akşamda tavuk kanat yapcam. Airfryda.
Yeni aldım airfryi. Ben almam diyordum aman ne gerek diyordum kapitalizm in kölesi oldum çıktımmama kanatta çok güzel oluyormuş harbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?