Gırıggale anam
Dün akşam yazmış dahaİç anadoluda bi yerde de nerde Allah bilir
LeblebiHayal nerde acaba daha önce okuduğuma o kadar eminim ki ama işteee ispatı yok
Dün akşam yazmış daha
Gittim benn
Yaa ne güzel yüreğin var Rabbim senin gibi insanların sayısını arttırsın inşallah Allah razı olsunyakın olsak sanada gelirdim bir gün bakmaya ne olcakki ben severim böyle şeyleri insan insana her zaman lazım
yıllardır çalışıyorum bi kere resmi tatilde bi arkadaşım doğum yaptı hastaneye gittim onun yanında kaldım ,
büyük eltim sen niye kalıyosun eltileri var onlar kalsın demişti bana bende dedim onlar beni ilgilendirmiyo
ben arkadaşım için kaldım çok severdik birbirimizi eşlerimizde arkadaştılar , şu an o arkadaşım yaşamıyo meme kanserinden vefat etti 4 yıl falan oldu yaşarken ne yaparsak bizimle o gidicek o yüzden iyilik yapamaya çalışalım bol bol
Ankara’ya çok yakın küçük bir şehir bul bakalımİç anadoluda bi yerde de nerde Allah bilir
Bi eğlendin sen Çankırı mı neresi Kayseri mi? Dün oranın da lafı geçti bayaAnkara’ya çok yakın küçük bir şehir bul bakalım
Kırıkkale de yavBi eğlendin sen Çankırı mı neresi Kayseri mi? Dün oranın da lafı geçti baya
Yakında belki bi ihtimal bende gelebilirim ankaraya
…. yağlanmasıSsero Al seroyu da unutmuş vaziyetteyim o da güzide bir şehrimizdeydi
Haber var mı gönül ?Yakında belki bi ihtimal bende gelebilirim ankaraya
Bende geliyorum ablaGittim benn
Çok iyi okey okey bende yerli yerine oturdu çoğu şehirTamm sweet kırıkkale
Pİnhan lora ilknur Ankara
Penyezim Kocaeli
Hayal Çorum
Pare Konya
Gönül ayşen papatyam bonus İstanbul
Efserim Malatya
Seronun kodu bozulmuş yok
İsimlerle şehirleri kaydette lazım olur ilerdeTamm sweet kırıkkale
Pİnhan lora ilknur Ankara
Penyezim Kocaeli
Hayal Çorum
Pare Konya
Gönül ayşen papatyam bonus İstanbul
Efserim Malatya
Seronun kodu bozulmuş yok
Daha yok canım henüz belli değilHaber var mı gönül ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?