Ben hep öyle yapıyorum aşırı kolaylık oluyorKızlar ya soğan rondodan geçtikten sonra dondurucuya konur mu ?
Ben çok sevmiyorum o yüzden tek tek uğraşmak zor geliyor. 1 kilo soğanı da doğrayamam gözüm yanar
Suyumu içtimSabah kızların boy kilo takibi varmış gözümüzü açtık oraya gittik
dönüşte ufak bi market turu yaptık
Sonra kahvaltı hazırladık evden çıkarken camları açmıştım iyice havalansın diye ev derin dondurucudan hallice olmuştu
Camları kapatıp yatakları topladım
Etraftaki dökükleri topladım
Kahvaltıdan sonra mutfak topladım
Balkon dağınıktı orayı hallettim serili çamaşırları topladım büküp yerleştirdim yenilerini attım
Sonra onları da serdim bu karda balkonda nasıl kuruyacaksa bende bilmiyorum
inşallah kokar da kurutma makinasını bir an önce alır canım kocam
Evi süpürdüm mutfak dolaplarının kapaklarını sildim
Ocak sildim detaylı toz aldım
Banyo tuvalet lavaboları parlattım
Kızlarla kar topu oynadık okul dönüşü
Salak gibi okula giderken pilavın altını kapattım sandım kapatmamışımçıtırlaşmış ne var
Tekrar mutfak topladım . Atık karton kutularından çocukların çamaşır çekmecesinin içine ırganizer yaptım güzel oldu
Yeter da bitti bende insanım
Manevi olarak namazlar tamam
Okumalarım tamam
Suyumu içtim
Çocuklar yattı şimdi keyif zamanı
Doğranmış satılıyor ya dondurulmuş. Konur yani demekkiKızlar ya soğan rondodan geçtikten sonra dondurucuya konur mu ?
Ben çok sevmiyorum o yüzden tek tek uğraşmak zor geliyor. 1 kilo soğanı da doğrayamam gözüm yanar
Annen gelmeyecek bile olsa kendi evinde ol feraceli. İlk bebeği olacak eşinin niye izin zamanında uzak kalsın yada misafir gibi gidip gelip görsün ki bebeğini. Hayır mantıklı bi sebep olur gider orda kalırsında, burda senin rahatın değil gibi meseleHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Yani uzak şehir olsa bana bakacak başla kimse olmasa tabi tercihim gitmek olur ki onda bile annem gelip kalabilir geride babamdan başla kimsesi yok rahat yani babamada gelinlerimiz bakıyor sagolsunlar ki oda yapar yemeğini son dakka böyle birşey demeleri canımı sıktıAnnen gelmeyecek bile olsa kendi evinde ol feraceli. İlk bebeği olacak eşinin niye izin zamanında uzak kalsın yada misafir gibi gidip gelip görsün ki bebeğini. Hayır mantıklı bi sebep olur gider orda kalırsında, burda senin rahatın değil gibi mesele
Geçmiş olsun aysen dikkat etSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Rondo biraz sulandırıyor ya, suyunu sıkıp koyayım demi?Konur niye konmasın iyi korunan bi kapta olursa kokmaz da
Suyunu sık benceRondo biraz sulandırıyor ya, suyunu sıkıp koyayım demi?
Kendi evinde olman daha rahat olur. Bebek de kendi evinin düzenine alışır.Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor
Gırıggale anamSizin köy nerde sviit
Yanlış düşünüyorlar bence. Önemli olan senin rahatın ve mutluluğun. Üstelik eşinle de ayrı düşeceksiniz, ne gerek var?Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Feraceli yerleri elimle mi silmedim merdiven mi inip çıkmadım egzersiz mi yapmadım elimden geleni yaptım kızım gelmedi kendini çok da yorma enerjini sakla. Hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Ahahaha çok pratik ama, benim hep elimin altında....
Anneniz de aynı benim teyzelerim gibionlar da gençsiniz, elinizle yerleri silin falan diyorlar hepsinin dizleri pert durumda...
Benim annem de yok kızım yok canının kıymetini bil, mopla sil derin temizlikte elle siliyorsan sil der hep
Rondodan mı geçirip direk koyuyorsun?Ben hep öyle yapıyorum aşırı kolaylık oluyor
Doğramak zor geliyor amaDoğranmış satılıyor ya dondurulmuş. Konur yani demekki
Geçmiş olsun canımSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Doğumuna iyileşme sürecine bağlı. Geceleri evine gitsin annen eşinde yardımcı olursa sana hiç gerek yok. Kendi evin en rahatıHanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Yok yani buzluğu konur demek istedimRondodan mı geçirip direk koyuyorsun?
Doğramak zor geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?