Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hanımlar size fikrinizi soracağım siz benim yerimde olsanız napardınız.
Geçenlerde annem bana gelmişti 2 gün kaldı moral olarak iyi değildim o ara eşimle çok anlaşamıyorlar ne eşim lafını esirger nede annem annem herşeye ama herşeye alınıyor maalesef neyse bugün ablalarım aradı beni biz düşündük taşındık sen doğumu yapıp anneme geç orda sana baksın annem senin evinde rahat edemez dediler bi bozuldum çünkü evlerimiz zaten yakın niye bütün düzenimi bırakıp annemde kalayım bir ikincisi eşim 1 hafta izinli olacak onunla niye ayrı kalayım eşim gelmez babamda kalmaz asla çok saçma geldi hayır istemiyorum ben evimde olursam rahat olurum asıl dedim şuan annemin değil benim rahatım önemli dedim Zaten annemde rahat edemicem biliyorum benim babam çok zor bi insandır edep der şey der ne rahat uzanabilirim afedersiniz tuvalete bile rahat gidemem ki babamın evi çok kalabalık ses gürültü patırtı çok oluyor

Suyumu içtim

Annen gelmeyecek bile olsa kendi evinde ol feraceli. İlk bebeği olacak eşinin niye izin zamanında uzak kalsın yada misafir gibi gidip gelip görsün ki bebeğini. Hayır mantıklı bi sebep olur gider orda kalırsında, burda senin rahatın değil gibi mesele

Salon hariç tüm evi süpürdüm.
Çarşafları değiştirdim, yıkadım, serdim.
Bulaşık makinesi çalıştırdım, boşalttım.
Bebeğin yeme, içme, uyku, bez, oyun ihtiyaçlarını giderdim.
Akşam yemeği yaptım.
Eşim kremalı bisküvili pasta istedi, beraber yaptık
Mutfak temiz

Yani uzak şehir olsa bana bakacak başla kimse olmasa tabi tercihim gitmek olur ki onda bile annem gelip kalabilir geride babamdan başla kimsesi yok rahat yani babamada gelinlerimiz bakıyor sagolsunlar ki oda yapar yemeğini son dakka böyle birşey demeleri canımı sıktı

Geçmiş olsun aysen dikkat et

Kendi evinde olman daha rahat olur. Bebek de kendi evinin düzenine alışır.
Annen için birşey diyemeyeceğim, onun yaşadığı da zor bir durum sonuçta.
Gelmese bile bir hafta eşin izinliymiş bir şekilde ikiniz halledersiniz, sonrasında da annen gündüzleri gelebilir. Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanda 2-3 gün zor oluyor sonra normale dönüyorsun.
İnan ben bir gün bile yatmadım, kayınvalidem ve annem yanımda olmasına rağmen.

Yanlış düşünüyorlar bence. Önemli olan senin rahatın ve mutluluğun. Üstelik eşinle de ayrı düşeceksiniz, ne gerek var?
Eşin ilk günden başlasın bebekle ilgilenmeye. Sana tavsiyemdir.Hem birbirlerine daha bağlı olurlar,hem de böyle böyle eşin daha fazla yardımcı olur. Rahata alışmaz da diyebiliriz .

Bu iki konuşmayı daha önce de okudum oha dejavu resmen

Geçmiş olsun canım

Doğumuna iyileşme sürecine bağlı. Geceleri evine gitsin annen eşinde yardımcı olursa sana hiç gerek yok. Kendi evin en rahatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…