- 13 Ağustos 2020
- 15.049
- 84.751
- 548
- 32
Seen böyle gülünce bana da kriz geliyorUlan yine aynı şekilde güldüm göğsümde kuş öttü
Annem bana tembellsin diyor onunla siliyorum diye. Yok değilim zamanım kıymetliŞu yüzey silme mendilleri iyi ki var, benim de elimin altında hepçok işime yarıyor
Hayırlısı olsun bazende bebek belirliyor nasl doğmak istediğini
Nasipse bakalım kafamda doğum şekli yok hangisi hayırlıysa o olsun diyorum sadece sürece göre bakıcaz aminn
Allahımm aşırı iyi hahajahaha
Ahahaha çok pratik ama, benim hep elimin altında....Annem bana tembellsin diyor onunla siliyorum diye. Yok değilim zamanım kıymetli
Ay geçmiş olsun canm kendini yakma da ev temizlenir hallolur bi şekildeSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Bende naslsa sezeryan olucam diye hiçbirsey yapmadm hamileligimde yaza denk gelmişti sadece akşamları 10 dakika yürüdüm normal doğum olduFeraceli yerleri elimle mi silmedim merdiven mi inip çıkmadım egzersiz mi yapmadım elimden geleni yaptım kızım gelmedi kendini çok da yorma enerjini sakla. Hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Çok geçmiş olsun ayşen olacağı vardı demek sadaka ver Allah beterinden korusun elinde yanık varsa tahinin üzerinde biriken yağını sür mutlakaSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Teşekkür ederim canım evet haklısın da işte sinirim bozuldu beceriksizlik desen varAy geçmiş olsun canm kendini yakma da ev temizlenir hallolur bi şekilde
Daha bugün öğlen vermiştim abla yine ayırıp vericem amin insallahÇok geçmiş olsun ayşen olacağı vardı demek sadaka ver Allah beterinden korusun elinde yanık varsa tahinin üzerinde biriken yağını sür mutlaka
Yaa ters köşe olmuş sizde de. Ben de hiç sezaryen düşünmezken sezaryen oldum bi süre sonra artık zaten sağlıkla gelsin de nasil gelirse gelsin moduna girdimBende naslsa sezeryan olucam diye hiçbirsey yapmadm hamileligimde yaza denk gelmişti sadece akşamları 10 dakika yürüdüm normal doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?