konya dayım benAa senin attıgını şimdi gördüm bendesen istanbulda mıydın
Geçmiş olsun canm Allah esirgemişEşim ögleden sonra çocukları parka götürdü oh dedim rahatca otururum mete akülü arabayla kapıdan cıkarken hep bi ileri bi geri yapa yapa cıkıyo kapıya degmemek icin geriye almış hızlıca basınca merdivenlerden yuvarlanmıs arabasıyla beraber. Allahtan önce 4 merdiven var sonrasında büyük merdiven var. Ama rengi bembeyaz olmuş nasıl korkmuş. Eşimde korkmuş boynu bükülmüş düşerken ben boynunu kırdı sandım dedi. Çok şükür bişeyi yok alnında biraz şişlik morluk dışında. Şimdi dedelerine anlattı arayıp uyumadan önce yavrum benim
Evet hatılıyorum zorunluyuHahahhah başlığı gördüm.direk yazdım zorunlu vardı bilmem bilirmisin o geldi aklıma
Ve sonrası diğer kizin yazdığı yorumu gördüm
Hahha yazdım çıktım
Yakınmışızkonya dayım ben
sağol canımGeçmiş olsun canm Allah esirgemiş
Daha nolsun eline sağlık bende o da yokBugün pek birşey yapasım yoktu yapmadım da zaten
Evi süpürdüm
Poğaça yaptım
Wc çamaşır suyu döktüm yıkadım
Şimdi oturuyorum çok yorulmuşum gibi
İyiyim çok şükür canm teşekkür ederim sorduğun içinDaha nolsun eline sağlık bende o da yoknasıl oldun daha iyi misin canım
Bebiş olunca o özleniyor ev halkı değilYarın kuzenim gelecek bebişi özlemiş (beni değil)
Çay yanı biseyler ayarlicam evi de bi süpürsem iyi olur + wc temizlemem lazım eşim tıraş oluyor kafamda deli sorular
O ooo my got
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?