Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun ilknur. Okurken fena oldum
Verilmiş sadakaniz varmış

Bende yanımda biri varsa kalıyorum öyle. Ay zor valla ya Allah korusun

Aa cokk geçmiş olsun hay Allah verilmiş sadakaniz varmış

İlknur çok geçmiş olsun tedbiren acile götürseniz mi acaba boynu için röntgen falan çekilir belki

Çok geçmiş olsun Allah korusun yazıldı mı bilmiyorum mesajı okuyunca yorum yapıyorum sadaka verin mutlaka

Cok geçmiş olsun. Rabbım tum cocuklari kaza belalardan esirgesin. Bencede hemen bir sadaka çıkarın.

Aa cokk geçmiş olsun hay Allah verilmiş sadakaniz varmış
Teşekkür ederim.
İlknur çok geçmiş olsun tedbiren acile götürseniz mi acaba boynu için röntgen falan çekilir belki
Akşama kadar bekledik bi şey yoktu götürmedik. Agrımıyo dedi 3 bucukta oldu 8 bucukta uyuttum. Sonrasında evede girmedi hatta parka gitti geldi
Çok geçmiş olsun Allah korusun yazıldı mı bilmiyorum mesajı okuyunca yorum yapıyorum sadaka verin mutlaka
Vercem canım ayırdım.
Cok geçmiş olsun. Rabbım tum cocuklari kaza belalardan esirgesin. Bencede hemen bir sadaka çıkarın.
Amin inşallah. Ayırdım sadakayı

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun İlknur Rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun ilknur yaa Allahim korusun beterinden

Dün
Ocağı detaylı temizledim kürdanla falan daldım iyice
Dolap kapaklarını içli dışlı sildim
3 cekmeceyi de boşalttım sildim tekrar yerleştirdim hep bir şeyler dökülmüş kalmış
Kaşıklığı temizledim
Akşama doğru dışarı çıktık sahile gittik yemeği de halledip eve geldik iyi geldi
Bugün
Sabah kısa programa çamaşır attım
Ütü yaptım
Buzdolabini temizledim
Eşim markete gidip geldi aldıklarını yerleştirdim
Detaylı toz aldım
Ciceklerimi suladım
Tozlarini aldım
Ayakkabılığı sildim
Yeter daa

İlknur geçmiş olsun Allah korumuş

Eşim geç gelmedi yemekte yoktu
Hemen Bi kısır Dondurucudan poğaça çay yaptım gün yaptık
.
Mutfak toplu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…