- 2 Ağustos 2013
- 35.467
- 108.655
- 798
Ya bende aynı sürekli veriyorum bi türlü düzen olmadı çocuktan sonra okuyamıyorum resmen bide odaklanamıyorum sanki anlamıyorum okuduğumuBugün kitap siparişi verdim gaza gelip hayır hangi ara okuyacaksam
Mutfağı toparladım
Çocuğu uyuttum
Çay mı kahvemi içsem onu düşünüyorum
Sesli okuma yap bakalımYa bende aynı sürekli veriyorum bi türlü düzen olmadı çocuktan sonra okuyamıyorum resmen bide odaklanamıyorum sanki anlamıyorum okuduğumu
Memnun kaldın mıBugün bir sürü iş yaptım. Hele o buhar makinesinin buharı bitene kadar birsürü yeri sildimama şu an aklıma hiçbişey gelmiyor uykum geldi ondan herhalde
Ama mutfak toplu
Deneyim bonusum. Okurken bi anda aklım kayıyor bişeylere yarın şunu yapcam bunu yapacaktım diyeSesli okuma yap bakalım
Hİç bir şey hatırlamadığım çok oldu sesli ve sabah okumalarıyla aştım yine aynı oldım.Deneyim bonusum. Okurken bi anda aklım kayıyor bişeylere yarın şunu yapcam bunu yapacaktım diye
Evet evet okuyorum sanki hiç okumamış gibi. Sesli denerim mutlaka. Ancak akşamları işte ahsen uyuyuncaHİç bir şey hatırlamadığım çok oldu sesli ve sabah okumalarıyla aştım yine aynı oldım.
Yatarken okumak bir şey katmıyor bana en iyi sabah anlıyorum
Ahsenden önce uyanma şansın oluyor mu?Evet evet okuyorum sanki hiç okumamış gibi. Sesli denerim mutlaka. Ancak akşamları işte ahsen uyuyunca
Ay yok artık şaşırdılar
Sen görmemişsin 10 ocağa kadar koymuştum ben resim var diyeAy yok artık şaşırdılarfakir bende piknik tüpü koyarız demistim
MaalesefAhsenden önce uyanma şansın oluyor mu?
Heh işte bende de odaklanma sorunu var aklmda başka bir sürü iş varken olmuyorYa bende aynı sürekli veriyorum bi türlü düzen olmadı çocuktan sonra okuyamıyorum resmen bide odaklanamıyorum sanki anlamıyorum okuduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?