Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkese
Yazamadım bir süredir. Doğum iznine ayrıldım ama yeni gelen tam alışamadı ve yeni yıla girdiğimiz için iki gündür işe geliyorum bebeğimin suyu azalmış ve kan değerlerim çok düşük çıktı. Damardan takviye verilecek biraz modum düştü o yüzden. Annemin hastane işlerini halletmem lazım perşembe cuma onun için hastaneye gideceğim. Evde iş yapamıyorum, hepsi üst üste geldi sanki dokunsalar ağlayacak modda geziyorum

geçmiş olsun Allah şifalar versin annene ,sanada bebeğini kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin

Annenede sanada çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebişi

Kendini hiç strese sokma hersey olduğu kadar sen iyi ol bebeğin iyi olsn gerisi önemli değil bence Allah sağlıkla hayırlarla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Kendini strese sokma sürekli kontrole gidersin. Allahım ikinize de şifa versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aktif Lora aynı sen

Çocuklar ve anne kurt

Benim de içimin isinmadigi akrabalarim var
Küçükken annemin anlattığı ama içimin çok isindiklari da var

Az daha buyusunler bir bir anlatacak bu kurtta annem kucuklugumden beri baba tarafımı kötüler ama mesafe koyamıyorum mesela

Geçmiş olsun Allah annene de sana da sifa versin. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok şükür bir miktar yaptım. Misafirim var sayesinde ev kirlenmeden paklayacagim
Mutfak topluydu hızlıca dolapları bir sildim
İki hali topladım Yerleri supurdum sildim Toz aldım
Wc banyo temizledim
Camasir yerleştirdim yenisi yıkanıyor
Camaasir astığım Odayı detaylı toz aldım
Koridoru supurdum silemedim daha onu silicem şimdi. 2.5 oda kaldı. Onu da bitirirsem opucem kendimi. Bide kek cirparim inşallah vakit olursa.

Çok geçmiş olsun annende de sanada dolunay
Yavrunu sağlıcakla afiyetle kucağına almayı Rabbim nasip eylesin

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…