Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biri kocama iş bulsun lütfen
Adam her gün bi yeri söküyo geçen gün kombiyi komple söktü temizledi bakım yaptı
Bugün ocağı söktü komple geride nasıl yapıyosa hayret bisey.
Geçen gün kapının uclarında olan seye ne deniliyo onları söktü yenisini aldı taktı yapıstırdı. Bende çırak gibi arkasında geziyorum
Adam her gün bi yeri söküyo geçen gün kombiyi komple söktü temizledi bakım yaptı
Bugün ocağı söktü komple geride nasıl yapıyosa hayret bisey.
Geçen gün kapının uclarında olan seye ne deniliyo onları söktü yenisini aldı taktı yapıstırdı. Bende çırak gibi arkasında geziyorum
Bu şarkı da herşeyin içinde
Şarkıya ağlayım mi
Kurda güleyim mi şimdi
Ağlayacak gibi oluyorum ama videodan dolayı gülmekte geliyor oda olmuyor
Duygularım darmadagin ne yapsam bilemiyorum
Hahahah aman gül pare ne ağlıcazBu şarkı da herşeyin içinde
Şarkıya ağlayım mi
Kurda güleyim mi şimdi
Ağlayacak gibi oluyorum ama videodan dolayı gülmekte geliyor oda olmuyor
Duygularım darmadagin ne yapsam bilemiyorum
Eger burdaki kurt ben olursam bi gün unutup kızım olur mu diye denemeye kalkarsaam o zaman hep beraber bana aglarız
Teyzeler demiyor mu, bi tane daha yap kızın olur diyeHahahah aman gül pare ne ağlıcaz
Eger burdaki kurt ben olursam bi gün unutup kızım olur mu diye denemeye kalkarsaam o zaman hep beraber bana aglarız
Yurdum teyzeleri der, demiştir.
Akşam yemeğini ayarladım
Yatak odasındaki aynalı şeyin önü dağınıktı onu toparladım.
Çamaşır katladım, kaldırdım.
Bu ara çamaşır asıyorum, kurutmaya atmıyorum bi asma hevesi var nedense, geçer elbet
Çocukların bornozlarını havluları makineye attım.
Bulaşık mak boşaltıyorum.
Bu ara çamaşır asıyorum, kurutmaya atmıyorum bi asma hevesi var nedense, geçer elbet
Anam diyo sagolsun canım anamTeyzeler demiyor mu, bi tane daha yap kızın olur diye
Yurdum teyzeleri der, demiştir.
Ben tek cocugum kadın bana dogurttarabildigi kadar dogurtturmak istiyo
Bende bi parça bile olsa kurutmaya atcam öyle bi hevessizlikAkşam yemeğini ayarladım
Herkese merhabalar bu topicte herkes günlük rutinlerini paylaşıyor sanırım
Merhaba evet günlük rutinimizi paylaşıyoruz.
Bazen birlikte de yapıyoruz işlerimizi.
Eski bir grup olduğumuz için hepimiz arkadaşız günlük sohbetimiz de bol oluyor.
Ne güzel arkadaşlıklarda kurulmuş tesadüfen gördüm grubuMerhaba evet günlük rutinimizi paylaşıyoruz.
Bazen birlikte de yapıyoruz işlerimizi.
Eski bir grup olduğumuz için hepimiz arkadaşız günlük sohbetimiz de bol oluyor.
3 aylık bebeğim var rutinlerim genellikle oğlum geri kalan zamanımda da ev işleri yemek dinlenme vs geçiyor
Ne güzel arkadaşlıklarda kurulmuş tesadüfen gördüm grubu
3 aylık bebeğim var rutinlerim genellikle oğlum geri kalan zamanımda da ev işleri yemek dinlenme vs geçiyor
Allah bağışlasın yavrunuzu bebekli arkadaşlarımız var kimisi yaşında kimisi kırklı.
Ev hanımıyım ben de çocuklarım büyük ama bütün günüm evle yemekle vakit oldukça ibadetlerimi yapmakla geçiyor.
Aminn Allah razı olsun.. tecrübeli annelerdende fikir alırımAllah bağışlasın yavrunuzu bebekli arkadaşlarımız var kimisi yaşında kimisi kırklı.
Ev hanımıyım ben de çocuklarım büyük ama bütün günüm evle yemekle vakit oldukça ibadetlerimi yapmakla geçiyor.
Hamilelikte işten ayrıldım muhasebeciyim
Allah o kurdu iyi ede hiç akıllanmaz o
Buzdolabı temizliğini nasıl yapıyorsun dün ben de o işleri hallettimBaharatlara giriştim eksikleri doldurdum temizledim çay boşalttım.
Buzdolabını silicem şimdi
KIsım kısım boşaltıp siliyorum yerleştiriyorum.Buzdolabı temizliğini nasıl yapıyorsun dün ben de o işleri hallettim
Bazen sebzelik falan çıkarıp yıkıyorum bazen de siliyorum o an ki durumuna göre dolabın
Deterjanla mıKIsım kısım boşaltıp siliyorum yerleştiriyorum.
Bazen sebzelik falan çıkarıp yıkıyorum bazen de siliyorum o an ki durumuna göre dolabın