• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biri kocama iş bulsun lütfen 😂
Adam her gün bi yeri söküyo geçen gün kombiyi komple söktü temizledi bakım yaptı
Bugün ocağı söktü komple geride nasıl yapıyosa hayret bisey.
Geçen gün kapının uclarında olan seye ne deniliyo onları söktü yenisini aldı taktı yapıstırdı. Bende çırak gibi arkasında geziyorum

Bu şarkı da herşeyin içinde 🤣🥰

Şarkıya ağlayım mi

Kurda güleyim mi şimdi 🙄🙄🤔🤔

Ağlayacak gibi oluyorum ama videodan dolayı gülmekte geliyor oda olmuyor :KK53::KK61::KK70:

Duygularım darmadagin ne yapsam bilemiyorum :confused::confused::rolleyes::rolleyes:
Hahahah aman gül pare ne ağlıcaz😂
Eger burdaki kurt ben olursam bi gün unutup kızım olur mu diye denemeye kalkarsaam o zaman hep beraber bana aglarız😂

Akşam yemeğini ayarladım

Yatak odasındaki aynalı şeyin önü dağınıktı onu toparladım.

Çamaşır katladım, kaldırdım.

Bu ara çamaşır asıyorum, kurutmaya atmıyorum bi asma hevesi var nedense, geçer elbet😃

Çocukların bornozlarını havluları makineye attım.

Bulaşık mak boşaltıyorum.

Akşam yemeğini ayarladım

Yatak odasındaki aynalı şeyin önü dağınıktı onu toparladım.

Çamaşır katladım, kaldırdım.

Bu ara çamaşır asıyorum, kurutmaya atmıyorum bi asma hevesi var nedense, geçer elbet😃

Çocukların bornozlarını havluları makineye attım.

Bulaşık mak boşaltıyorum.
Bende bi parça bile olsa kurutmaya atcam öyle bi hevessizlik😂

Merhaba 🌸 evet günlük rutinimizi paylaşıyoruz.
Bazen birlikte de yapıyoruz işlerimizi.

Eski bir grup olduğumuz için hepimiz arkadaşız günlük sohbetimiz de bol oluyor.
Ne güzel arkadaşlıklarda kurulmuş tesadüfen gördüm grubu
3 aylık bebeğim var rutinlerim genellikle oğlum 😊 geri kalan zamanımda da ev işleri yemek dinlenme vs geçiyor

Ne güzel arkadaşlıklarda kurulmuş tesadüfen gördüm grubu
3 aylık bebeğim var rutinlerim genellikle oğlum 😊 geri kalan zamanımda da ev işleri yemek dinlenme vs geçiyor

Allah bağışlasın yavrunuzu 🧿 bebekli arkadaşlarımız var kimisi yaşında kimisi kırklı.

Ev hanımıyım ben de çocuklarım büyük ama bütün günüm evle yemekle vakit oldukça ibadetlerimi yapmakla geçiyor.

Allah bağışlasın yavrunuzu 🧿 bebekli arkadaşlarımız var kimisi yaşında kimisi kırklı.

Ev hanımıyım ben de çocuklarım büyük ama bütün günüm evle yemekle vakit oldukça ibadetlerimi yapmakla geçiyor.
Aminn Allah razı olsun.. tecrübeli annelerdende fikir alırım
Hamilelikte işten ayrıldım muhasebeciyim

1000033098.jpg

penyez83 penyez83 kaptan ucur bizi 😍😍

Back
X