Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hastaneye git mutlaka
Gitcem meteyi uyutup insallah
Ateşin var mı ilknur?
Yok canım dün akşam vardı ama öyle cok degil
Sirkeyle gargara yap ve limon karabiber çay iç biraz yumuşatır

Ayrıca bu kadar acıyı çekene kadar hastane komşuymuş sana neden gitmedim ki yahu 😡
Evin balkonundan cektim düsün hastane sura acil yazan yer. Doktorda antibiyotik verecek nasıl olsa dedim gitmedim. Evdeki antibiyotigi iciyim dedim. Dünde baska bölüme gittim gitmisken igne yaptırıyım diyodum yolda cok üsüdüm ugrasamam hic dedim gitmedim

Eklentiler

• IMG_3716.jpeg
    IMG_3716.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 27

Evin balkonundan cektim düsün hastane sura acil yazan yer. Doktorda antibiyotik verecek nasıl olsa dedim gitmedim. Evdeki antibiyotigi iciyim dedim. Dünde baska bölüme gittim gitmisken igne yaptırıyım diyodum yolda cok üsüdüm ugrasamam hic dedim gitmedim
Influenza fena yıkıyor dedim öyle bir şey mi ki geçen sene olduk da biz ben böyle hastalık yaşamadım ömrüm boyunca

Ama sadece antibiyotik değil ki şurup verir ağrı kesici bir şey verirdi bence sen git biran evvel

Influenza fena yıkıyor dedim öyle bir şey mi ki geçen sene olduk da biz ben böyle hastalık yaşamadım ömrüm boyunca
Olabilir bende ondan şüphelendim cuma arda hastalandı bacaklarım agrıyo dedi ilk gün cumartesi mete dedi bacaklarım agrıyo diye yürüyemiyodu bile. Pazar günü benim agrımaya başladı bacaklarım. Eklem agrısıda oluyomus ya bu illet seyde. Ee ben o kadar şikayetlerini söyledim cocukların niye bi test yapalım demiyo bu doktorlar ya. Cocuklarda ne ararsan vardı ateş kusma ishal burun akıntısı öksürük. Simdi arda da öksürük kaldı mete dün iyiydi hic ateşi cıkmadı bugun yine ateşlendi halsiz düştü

Yaa bisey mi oldu iyi misin

Tam da böyle hissediyorum düşünüyorum.
Tam olarak sebepsiz değil kurs saatini değiştirmişler gelenlerin oy birliğiyle ben o saate gidemem küçük kızımın kurs çıkış saatine Yarım saat kala gibi benim almam gerekecek o günler gidemem
Bugün kardeşimde geçecekti
Büyükler ben de ya onlarda başka bir yere gittiydi geldiler acıktık erken gel biz geldik diye yemek var ısıtın dedim hastayız dediler geldim

Bizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum😭😭
Geçmiş olsun İlknur doktora git öyle antibiyotik kullan bence

Hadi gözün aydın abla😂
Sağol swetimm
Az kaldı 2024 te kalıyodun penyezim
Çıktım çıktımmm hemde döne döne:rolleyes:
Ama güzel cıktı işten

Yılın çıkışı bence penyez83 penyez83 🤣🤣🤣🤣
Dimiiii :KK70:yılın çıkış ödülünü alırım artık :rapci:
Hahahhah menemen yaptım yılbaşına nasıl girersen bütün yil öyle olurmuş
Yazın bahçeye full domates ekmem lazım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Patates yemeği ile giriyorum
Kereviz ve makarna ile giriş yapıldı :kk77:
Hatun eve yeni geldi sayılır bende önce mutfağı evi topladı koydu 😂😂😂
yok yok önce karnımızı doyurduk 🤣
eve geldiğimde sofra hazırdı ❤️ kocam da kocam 🧿 :sus:

Olabilir bende ondan şüphelendim cuma arda hastalandı bacaklarım agrıyo dedi ilk gün cumartesi mete dedi bacaklarım agrıyo diye yürüyemiyodu bile. Pazar günü benim agrımaya başladı bacaklarım. Eklem agrısıda oluyomus ya bu illet seyde. Ee ben o kadar şikayetlerini söyledim cocukların niye bi test yapalım demiyo bu doktorlar ya. Cocuklarda ne ararsan vardı ateş kusma ishal burun akıntısı öksürük. Simdi arda da öksürük kaldı mete dün iyiydi hic ateşi cıkmadı bugun yine ateşlendi halsiz düştü
Onun ilacı başka evden ilaçla olur mu ilknur ahh

Back
X