Pare bu bizim de rutinimiz kurbandaHer bunu dediğim de babam iki hisse giriyor kurbana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gitcem meteyi uyutup insallahHastaneye git mutlaka
Yok canım dün akşam vardı ama öyle cok degilAteşin var mı ilknur?
Evin balkonundan cektim düsün hastane sura acil yazan yer. Doktorda antibiyotik verecek nasıl olsa dedim gitmedim. Evdeki antibiyotigi iciyim dedim. Dünde baska bölüme gittim gitmisken igne yaptırıyım diyodum yolda cok üsüdüm ugrasamam hic dedim gitmedimSirkeyle gargara yap ve limon karabiber çay iç biraz yumuşatır
Ayrıca bu kadar acıyı çekene kadar hastane komşuymuş sana neden gitmedim ki yahu
Eklentiler
Yaa bisey mi oldu iyi misinBi duygusallık bir ağlama isteği
Her şey güzel ama değil gibi his
Kalabalık yalnızlık
Nane Limon Kabugu
ne oldu?
Yok yine kesin sen öyle deHer bunu dediğim de babam iki hisse giriyor kurbana
Tam da böyle hissediyorum düşünüyorum.Her şey güzel ama değil gibi his
Kalabalık yalnızlık
Pare bu bizim de rutinimiz kurbanda
Bazı yazılar varya istemediğiniz yerde yada size zor olucak yerlerde durmayın diye
Bu laflara gülüyorum mesela
Ben istemiyorum ama tam göbeğinde ben varım
Gel sarılalım halimden anlayan arkdaş damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Influenza fena yıkıyor dedim öyle bir şey mi ki geçen sene olduk da biz ben böyle hastalık yaşamadım ömrüm boyuncaGitcem meteyi uyutup insallah
Yok canım dün akşam vardı ama öyle cok degil
Evin balkonundan cektim düsün hastane sura acil yazan yer. Doktorda antibiyotik verecek nasıl olsa dedim gitmedim. Evdeki antibiyotigi iciyim dedim. Dünde baska bölüme gittim gitmisken igne yaptırıyım diyodum yolda cok üsüdüm ugrasamam hic dedim gitmedim
Ama sadece antibiyotik değil ki şurup verir ağrı kesici bir şey verirdi bence sen git biran evvelGitcem meteyi uyutup insallah
Yok canım dün akşam vardı ama öyle cok degil
Evin balkonundan cektim düsün hastane sura acil yazan yer. Doktorda antibiyotik verecek nasıl olsa dedim gitmedim. Evdeki antibiyotigi iciyim dedim. Dünde baska bölüme gittim gitmisken igne yaptırıyım diyodum yolda cok üsüdüm ugrasamam hic dedim gitmedim
Olabilir bende ondan şüphelendim cuma arda hastalandı bacaklarım agrıyo dedi ilk gün cumartesi mete dedi bacaklarım agrıyo diye yürüyemiyodu bile. Pazar günü benim agrımaya başladı bacaklarım. Eklem agrısıda oluyomus ya bu illet seyde. Ee ben o kadar şikayetlerini söyledim cocukların niye bi test yapalım demiyo bu doktorlar ya. Cocuklarda ne ararsan vardı ateş kusma ishal burun akıntısı öksürük. Simdi arda da öksürük kaldı mete dün iyiydi hic ateşi cıkmadı bugun yine ateşlendi halsiz düştüInfluenza fena yıkıyor dedim öyle bir şey mi ki geçen sene olduk da biz ben böyle hastalık yaşamadım ömrüm boyunca
Yaptım bi salaklıkAma sadece antibiyotik değil ki şurup verir ağrı kesici bir şey verirdi bence sen git biran evvel
Yaa bisey mi oldu iyi misin
Tam olarak sebepsiz değil kurs saatini değiştirmişler gelenlerin oy birliğiyle ben o saate gidemem küçük kızımın kurs çıkış saatine Yarım saat kala gibi benim almam gerekecek o günler gidememTam da böyle hissediyorum düşünüyorum.
Bugün kardeşimde geçecekti
Büyükler ben de ya onlarda başka bir yere gittiydi geldiler acıktık erken gel biz geldik diye yemek var ısıtın dedim hastayız dediler geldim
Geçmiş olsun İlknur doktora git öyle antibiyotik kullan benceBizde yemek yok yemeksiz gececek tüm yıl
Cocuklar sebze corbası icti
Ben yine hic bisey
Eşimde dışardaydı yemiş yaptırmadı bisey
Biraz oturup bogazımın acısına aglamak istiyorum. Hastaneye gitsem ilactan baska ne yapılabilir acaba. O kadar canım yanıyo ki hayatımda ilk defa böyle bisey yasıyorum
Sağol swetimmHadi gözün aydın abla
Çıktım çıktımmm hemde döne döneAz kaldı 2024 te kalıyodun penyezim
Dimiiii yılın çıkış ödülünü alırım artık
Hahahhah menemen yaptım yılbaşına nasıl girersen bütün yil öyle olurmuş
Yazın bahçeye full domates ekmem lazım
Kereviz ve makarna ile giriş yapıldıPatates yemeği ile giriyorum
yok yok önce karnımızı doyurdukHatun eve yeni geldi sayılır bende önce mutfağı evi topladı koydu
eve geldiğimde sofra hazırdı kocam da kocam
Onun ilacı başka evden ilaçla olur mu ilknur ahhOlabilir bende ondan şüphelendim cuma arda hastalandı bacaklarım agrıyo dedi ilk gün cumartesi mete dedi bacaklarım agrıyo diye yürüyemiyodu bile. Pazar günü benim agrımaya başladı bacaklarım. Eklem agrısıda oluyomus ya bu illet seyde. Ee ben o kadar şikayetlerini söyledim cocukların niye bi test yapalım demiyo bu doktorlar ya. Cocuklarda ne ararsan vardı ateş kusma ishal burun akıntısı öksürük. Simdi arda da öksürük kaldı mete dün iyiydi hic ateşi cıkmadı bugun yine ateşlendi halsiz düştü
Nane Limon Kabugu
nanecim erken çıktığında kurs sorun edecek mi?
Onlara rağmen yapıcan bazı şeyleri yardım etmezler hasta olurlar birden.
Allah gerçekten hasta etmesin boşver sen kursla konuşmaya çalış Nane Limon Kabugu
Allah gerçekten hasta etmesin boşver sen kursla konuşmaya çalış Nane Limon Kabugu
Gitcem meteyi uyuttum simdiGeçmiş olsun İlknur doktora git öyle antibiyotik kullan bence
İnfluenza mı onuda bilmiyoruz ki cocukları götürdük test felan yapmadılar Bogazına kulağına baktı cigerlerini dinlediler hepsi temiz dediOnun ilacı başka evden ilaçla olur mu ilknur ahh