- 2 Ağustos 2013
- 35.427
- 108.403
- 798
selam hanımlarİyi geceler hanımlar
Umarim herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir sayet benimki uzun zaman sonra güzeldi.
Hava çok soğuk diye esim gitmekten vazgeçmiş arkadaşımla bir kahve içip hemen eve geldim is cikisi . Beraber yemek ve film derken 2 3 e kadar aylar aylar sonra bir keyif yapmış olduk.
cunartesi baya gec kalktık ben ev isleri ve yemek daldım esim disarda araba falan bakım halletti babam geldi annesini de çağırdık esimin..hep birlikte yemek yedik görümcemler de bayramdan sonra ilk kez gelmiş oldular çaya çağırdık derken vakit geçirmiş olduk hep birlikte.
Pazar da sabah kahvaltısı babama yemekler ayırdım onu bıraktık anneme gittik mantı falan yedik güzel birlik oldu kardesimin doğum gunu için. Burda doktor teyzem var yılda bir kac kez denk geliyoruz birlikte yedik..Onu ve kardeşimi evine bırakıp eve gelip hatta dizi keyfi bile yapmış olduk eşimle.. kardesimin köpeğini de sevdik. Hatta 10 ocak haftasonu yine 2 gün kardeşime gidip bakacagim.
Tüm aile üyeleri ile geçen ve eşimle de evde olduğumuz Nisan ayından bu tarafa. Güzel bir haftasonu oldu.
Ben baya kosturdum haliyle. İsler de cok yoğun başlayacak yarin. Şimdiden herkese güzel bir hafta diliyorum.
Allah kabul etsin sweet kuşşşşTüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim, yıkadım, kurutmaya attım, katladım yerleştirdim
Yeni nevresimi serdim
Yatak odası, ebeveyn banyosu, oturma odası ve mutfağı süpürdüm
Wc ler yıkandı
Ahsenin çamaşırları yıkadım, astım
2 posta çamaşır attım. Biri yıkanıyor biri kurutmada şimdi bitti katlarım birazdan
Mutfağı topladım, elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Oruçtum yemek yaptım onu yedim şimdi 2 parça bulaşık var makineye atcam
Hoşgeldin selin:) hiç muhabbetimiz olmadı ama dua gruplarından aşinayım ismine :)Hoşbuldum arkadaşlar
Serom kaç yaşında kizin benim yeğenimde öyle iştahsız 18 aylıkSelam kızlar. Nasssınızzz
Bugün yorgun ve uykusuz hissediyorum.
Neyse ki
Mutfak toplu
Kızımla boyama yaparken ona bişeyler yediriyorum. Niyeyse hiç iştahı yok
Hoşbuldum arkadaşlar
Şubatta 4 olacak parecim :)Serom kaç yaşında kizin benim yeğenimde öyle iştahsız 18 aylık
HoşbuldumHoşgeldin selin:) hiç muhabbetimiz olmadı ama dua gruplarından aşinayım ismine :)
Dur bi bonus bu soruyu ben sorardımSelin hoş geldin yaşını kaç abla mısın yoksa ablan mıyım bilmiyorum
Selin hoş geldin yaşını kaç abla mısın yoksa ablan mıyım bilmiyorum
[/QUOTE Hoşbuldum 42 yaşındayım
Hahahahaha vallahi aklıma geldi bunu dedim simdi sero yazmazsaDur bi bonus bu soruyu ben sorardım
Amin sağolasın serosumAllah kabul etsin sweet kuşşşş
Abbaymış yaHahahahaha vallahi aklıma geldi bunu dedim simdi sero yazmazsaLimonsuzzcay diyecek diye
Yazdım yolladim geri silsem olmayacak
Allah sizi varya gülmeden ayırmasın
Yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?