Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah okudum ama yazamamıştım çok üzüldüm gerçekten sana böyle hissettirdikleri için
Hamileliğimin başında bir arkadaşım bana "bu zamanlarının keyfini çıkarmaya bak, eşinle vakit geçir. Başkaları yüzünden tartışmaya girme, kendine eşine odaklan. Şu an sadece karı koca olarak varsınız. Çok yakında hayatınıza anne baba olarak yeni sıfatlar eklenecek ve bu sorumluluk ömrünüzün yettiğince sizinle olacak. Geçmişe bakıp keşke dememek için her anı dolu dolu yaşa" demişti. İnsanız tabiki ve hormonlarımız deli çalışıyor. Mümkün olduğunca sen de kendine, eşine ve bebeğine odaklan. Artık çekirdek aile sizsiniz

S selin18 Sende gelsene aramıza bazen aşağıda görüyorum gel katil sohbetimize çoğu zaten dua grubu arkadaşlarımız

Sende öyle en kadim dua dostumsun gel burdan konuşur sohbet ederiz güler ağlar huzunlenir birlikte paylaşırız herşeyi 🏵

Ya Ne saçma Daha yeni doğum yapmış insana gitmek gerçekten Haklısın doğru söylüyorsun Ben de diyorum hep kendime yuvama evimde huzuruma odaklanmak istiyorum ama bazen kafaya takıyorum illaki ama takmamam da gerekiyor artık dediğin gibi Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Çok doğru söylemiş gerçekten öyle bunu yapmaya çalışacağım mümkün olduğunca Çok teşekkür ederim

Bende hep görüyorum altta etiket edicem unutuyorum S selin18 selimm gel canım

Rica ederim Allah huzur mutluluk versin hepimize

Bizde memnun oluruz geldiğine
Hoşgeldinnn dua, hatim arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…