- 30 Ocak 2015
- 18.302
- 17.615
- 298
- 29
Tanırız napalım
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhaldepapatyamm Abla nasıl oldun?
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhalde
ilaçlarımı içiyorum ama öksürüğüm çok, balgam sökücü içiyorum o yapıyo herhalde gece uykudan uyandırıyo
burnumu silmekten acıdı artıksen nasıl oldun
aynen doğru diyosun akşam eve gidince kaynatırım, dün pazardanda kış çayı aldım karışık ıhlamur,hibuskus,tarçın başka bitkilerde var işyerine getirdim birazdan ondan demlicem ballı limonlu içiyim severim bitki çaylarınıAyva ve ayva yaprağı kaynat ablacım ıhlamur da at içine iç onu bol bol rahatlatıyor zaten hemen geçmiyor öksürük. Ben iyiyim şükür öksürüyorum dışarı çıkınca en çok
Abla işe gidip gelirken mi üşütüyorsun da bu kadar sık hasta oluyorsun acabaaynen doğru diyosun akşam eve gidince kaynatırım, dün pazardanda kış çayı aldım karışık ıhlamur,hibuskus,tarçın başka bitkilerde var işyerine getirdim birazdan ondan demlicem ballı limonlu içiyim severim bitki çaylarını
öksürük gıcık şeklinde geliyo helede yorulursam yada çok konuşursam
aynen doğru diyosun akşam eve gidince kaynatırım, dün pazardanda kış çayı aldım karışık ıhlamur,hibuskus,tarçın başka bitkilerde var işyerine getirdim birazdan ondan demlicem ballı limonlu içiyim severim bitki çaylarını
öksürük gıcık şeklinde geliyo helede yorulursam yada çok konuşursam
Amin inşallahNane Limon Kabugu kızının doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı bir ömür nasip etsin bahtı yolu açık olsun
bilmiyorumki canım değerlerim belki düşmüştür diye dün kan vardim bakalım ne çıkıcakAbla işe gidip gelirken mi üşütüyorsun da bu kadar sık hasta oluyorsun acaba
tamam bonusum sağolasın akşam yapıcam inşallahÖzellikle ayvayı ufak doğra kaynasın iyice karışık çaydan daha faydasını görürsün.
Dutta iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?