• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhalde
ilaçlarımı içiyorum ama öksürüğüm çok, balgam sökücü içiyorum o yapıyo herhalde gece uykudan uyandırıyo
burnumu silmekten acıdı artık :duduk: sen nasıl oldun

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhalde
ilaçlarımı içiyorum ama öksürüğüm çok, balgam sökücü içiyorum o yapıyo herhalde gece uykudan uyandırıyo
burnumu silmekten acıdı artık :duduk: sen nasıl oldun

Ayva ve ayva yaprağı kaynat ablacım ıhlamur da at içine iç onu bol bol rahatlatıyor zaten hemen geçmiyor öksürük. Ben iyiyim şükür öksürüyorum dışarı çıkınca en çok

Ayva ve ayva yaprağı kaynat ablacım ıhlamur da at içine iç onu bol bol rahatlatıyor zaten hemen geçmiyor öksürük. Ben iyiyim şükür öksürüyorum dışarı çıkınca en çok
aynen doğru diyosun akşam eve gidince kaynatırım, dün pazardanda kış çayı aldım karışık ıhlamur,hibuskus,tarçın başka bitkilerde var işyerine getirdim birazdan ondan demlicem ballı limonlu içiyim severim bitki çaylarını
öksürük gıcık şeklinde geliyo helede yorulursam yada çok konuşursam

aynen doğru diyosun akşam eve gidince kaynatırım, dün pazardanda kış çayı aldım karışık ıhlamur,hibuskus,tarçın başka bitkilerde var işyerine getirdim birazdan ondan demlicem ballı limonlu içiyim severim bitki çaylarını
Abla işe gidip gelirken mi üşütüyorsun da bu kadar sık hasta oluyorsun acaba:(

Özellikle ayvayı ufak doğra kaynasın iyice karışık çaydan daha faydasını görürsün.
Dutta iyi geliyor.

Son düzenleme:
Benim işler çok arttı yeni görevler cok.

Aksam cok gec çıkıyorum erken çıkan ben. Düzen degisti . Zihin ve beden yorgunluğum cok..çünkü görev dağılımı istendi ama bunu yapmayan isleri zorlaştıran kişilerden devir almaya çalışıyorum cok zorluyor ama şükür iyi gidiyor umarım yılbaşı ikramiyesi ve zam gibi şeylere bu olumlu yansır.

Bu haftasonu evdeyim esim birazdan agva ya gidecek ben sınav videoları, dizi, bitki çayı, uyku modunda olacagim bugun. Sabah erken kalk hazırlık yap derken zaten yoruldum bile.

Eğitimlere yetişmek, isleri organize etmek, özellikle araba hep soğuk, bugün bakımdan çıkacak döndük egitimlerde..ısınmadı bir türlü. Hava da çok soğuktu cuma ve is cikisi ve yağmur.. Tam en zor zamanda sürdüm hatta dün..soğuk ve kendini kalmaktan aksam dayak yemiş gibi oturdum hep.

Koştur koştur kediyi veterine götürdük hızlıca bir market yaptık.

Temizlik işini yaron öğleden sonra yapacağım inşallah sınavım bu kez iyi geçer coo dua edin bana lütfen. Son hakkım.

Hepinizi çok öpüyorum güzel haberler vermek dileğiyle

merhaba herkeze mutlu sağlıklı hafta sonları olsun.
😉
Sabah kahvaltı hazırladım.
umuta babası baktı.
Sırayla kahvaltı yaptık.
bulaşık makinesini boşalttım.
mutfağı süpürdüm.
Koridoru yatak odasını süpürdüm. Çöpleri attım.
lavaboları cifledim .
Ütü yaptım.
Yeni çamaşır koydum makineye.
Umutu beşiğinde sallıyorum.
Çay içip.

Back