- 8 Aralık 2011
- 43.992
- 153.404
Kesiden dolayı yaptılar ne bileyim aynı kan tutma olayı sanki devam ediyorNiye oldun kesikten dolayı mı?
2 gün ağrı normal ama artık grçmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesiden dolayı yaptılar ne bileyim aynı kan tutma olayı sanki devam ediyorNiye oldun kesikten dolayı mı?
2 gün ağrı normal ama artık grçmesi lazım
Kesiden dolayı yaptılar ne bileyim aynı kan tutma olayı sanki devam ediyor
BelkideAnksiyete gibi olmuş sanki aynısı olacak diye korkuyosan öyle hissedersin
Bende olmuştum ama sadece kolum ağrımıştı. Neden öyle etkiledi acabaKızlar tetenoz aşı oldum olalı bir tuafım hamileliklerimde de yapıldı böyle olmadım halsızlık ve baş ağrısı mide bulantısı yaptı bugün 4 gün oldu kolum 2 gün ağrıdı ateşimde 2 gün enjeksyon yapılan yerde oldu
Raaad ol sen çocuk doğurmuş garısınBelkide
Yeni gelinliğim tutu zarrr naz edesim geldiRaaad ol sen çocuk doğurmuş garısın
Bende oldum birkaç hafta önce İlk gün bulantı,baş dönmesi, halsizlik felakettim kolum 4 5 gün kaldıramadım normaldr belkide efserimKızlar tetenoz aşı oldum olalı bir tuafım hamileliklerimde de yapıldı böyle olmadım halsızlık ve baş ağrısı mide bulantısı yaptı bugün 4 gün oldu kolum 2 gün ağrıdı ateşimde 2 gün enjeksyon yapılan yerde oldu
Eki Görüntüle 3502867
Afiyet olsun ben de geldim
Afiyet olsun
Sanada bitanemAfiyet olsun
Geçer belki ben işler için acele ettiğim içinde sitres yapıyorum belkideBende oldum birkaç hafta önce İlk gün bulantı,baş dönmesi, halsizlik felakettim kolum 4 5 gün kaldıramadım normaldr belkide efserim
Yeni gelinliğim tutu zarrr naz edesim geldi
Lav beybi vardı o gitti keşfetimden bu geldi
Anne, kayınvalide, kardeşler, kuzenler, arkadaşlar?Bu akşam yemeğe davetliyiz ben şok ben iptal evlendiğimizden beri belki ikinci üçüncü falan olabilir ilki anam zaten ee misafirliğe gidileceği gün napılıyordu gızzz Bi Islak kek yapayım giderken götürürüm
- Evi havalandırdım
- Yatağımızı topladım(kızlar ben yatağı bu kedi tüy toplayıcı rulolarla ruloluyorum karı koca aşırı saçımız döküldüğü için fikir olsun sizede mis oluyor)
- Islak mendille toz aldım
- Bulaşık makinesini çalıştırdım
- Ocak ve tezgahı foşurdattım
- Çöpü çıkardım
- Masa örtüm ve runnerımı makinaya attım yıkanıyor
Atışmalar eşle herhalde?Tünaydınn
Bazen konuşsan olmuyor, sussan gönül razı değil bebeğim 19 aylık oldu, bizim atışmalar bitmedi. Geçer mi dostlar?
Bugün hem evi hem de ruh halimi toplamam lazım.
Dün bir kitapta bir paragrafa denk geldim, paylaşayım sizlerle...
Ne kadarlık evlisin de kimse çağırmadı Feraceli?Bu akşam yemeğe davetliyiz ben şok ben iptal evlendiğimizden beri belki ikinci üçüncü falan olabilir ilki anam zaten ee misafirliğe gidileceği gün napılıyordu gızzz Bi Islak kek yapayım giderken götürürüm
- Evi havalandırdım
- Yatağımızı topladım(kızlar ben yatağı bu kedi tüy toplayıcı rulolarla ruloluyorum karı koca aşırı saçımız döküldüğü için fikir olsun sizede mis oluyor)
- Islak mendille toz aldım
- Bulaşık makinesini çalıştırdım
- Ocak ve tezgahı foşurdattım
- Çöpü çıkardım
- Masa örtüm ve runnerımı makinaya attım yıkanıyor
Tabii evet Pinhan.Atışmalar eşle herhalde?
Bebek evdeki, hatta karı koca arasındaki düzeni de değiştirir Arya.
Ama zamanla oturur birşeyler.
Yıpranmadan, saygıyı kaybetmeden bu süreçten çıkabilirsiniz.
Yani, geçer
Tabii evet Pinhan.
Sürekli bir suçlu aranınca tartışmalar da kaçınılmaz oluyor. Çocuk bu düşer de kalkar da, hasta da olur kısmını hala anlayamadı.
Tahammülsüzlük son safhada artık.