Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlham veren marş eşliğinde
Gözün aydınCanlarım
Bir keyifliyim eşim geldi
Bir sürü iş yaptım yazarım bi ara
Sağol canımGözün aydın
Lâ Galibe İllallâh
Gözüm aydın canımmSağol canım
Her şey halıların yıkamaya gitmesiyle başladı yoksa bende oturuyodumMaşallah süpersin ben hala kalkmadım
Pek fazla işim yok gibi geliyor ama var aslında
Sabahtan aksama kadar kendimi tutuyorum az yiyorum aksam cocuklar uyuyunca istahım acılıyoBugün kimse yok lelsie yapıyorum telefon elimde canım sıkıldı 10 dk kaldı
Ne oldu bilmiyorum ama hep duamdasın Hayalkuran hayalHayalkuran gel lütfen kendi içine kapanma
Çok bi yaş farkımız yok diye düşünüyorum:))Yaaa ne deseydim bilemedim
Amin inşallah
Bende aynı. Nerdeyse gündüz hiç bir şey yemiyorum akşam olunca acısını çıkarıyorum resmenSabahtan aksama kadar kendimi tutuyorum az yiyorum aksam cocuklar uyuyunca istahım acılıyo
Zaten bütün mesele akşam yememek yoksa kilo almak kaçınılmazSabahtan aksama kadar kendimi tutuyorum az yiyorum aksam cocuklar uyuyunca istahım acılıyo
Bende şuan yicektim la havle dedim yattım. Ama midem resmen kazınıyorBende aynı. Nerdeyse gündüz hiç bir şey yemiyorum akşam olunca acısını çıkarıyorum resmen
Ben yedim valla yaa. Güzel gidiyordum diyet yapıyorum bişey yemiyordum ama bugün saldım gittiBende şuan yicektim la havle dedim yattım. Ama midem resmen kazınıyor