Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun parem , herkese her işe yetişmeye çalışıyosun yeteri kadar dinlenemiyosun ondandır ama yinede bi doktora görünmende fayda var fıtık falan olmasın aman dikkat et

mavibaloncuk mavibaloncuk kaçırdım mı sonuç belli oldu mu?
MssPARE MssPARE bence ihmal etmeden bi doktora görünmelisin kalçan için
I ilknurrr22 evet senden beklediğim performanslar sabah sabah.
Ben daha yataktan kalkamadım
Teşekkür ederim kızlar 🌺🌻❤❤
Bel fitigim var zaten baktım.nete siyatik yazıyor
Dr ye diğer hafta giderim vaktim yok
Evdeki ilaçlarla idare edeyim

Akşam yemeğini de hallettim (kuru fasulye)
Yancılarını sonra yaparım

Şimdi bi kahve molası beybiler.
Eşlik edeni beklerim.
Dibek kahvem🩷 IMG_20241106_110325.jpg

selam hanımlar

umarım herkes ıyıdır ve harıka bır gun olur hepımız ıcın.

benım sol ısaret parmagımda dolama oldu, gece sızladı, bugun de krem surdum sardım
sag bılegımın bıraz agrısı var dun cok zorladım sanırım ona da krem surdum sardım

kolsuz, elsız kaldım gıbı yazıyorum valla:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

ben aksam eve gıttım normal yemek hazırlıgı, esıme kızdım alelacele kendım yedım. ona da annesıne yemek servısı falan hazırlamadım, 9 da ındı annesınden. hıc bıtmez dertlerı, yok camasır makınası bozuldu yok lavabo bozuldu usta da getırmıyorlar, saatlerce hatta gunlerce bu ugrasıyor. ıkısıne de gıcık oluyorum valla.

ben o arada babama uzuldum halen hasta ve esımın bıtmeyen ıslerı, haftasonu agvalar derken ben babama bıle gıdemıyorum dıye cok ıcten ıce kızgınım. yorgundum 11 de uyudum valla ıyı geldı

o arada bulasık makınası
camasır topla
camasır yıka
4-5 cesıt yemek yaptım hem eve kalır hem babama gotururum dıye

utum var
ev de temızlendı daha haftasonu yoktum malum. resmen ev 10 gundur temızlenemedı bıktım valla bu hayattan. normal bır hayat ıstıyorum

Teşekkür ederim kızlar 🌺🌻❤❤
Bel fitigim var zaten baktım.nete siyatik yazıyor
Dr ye diğer hafta giderim vaktim yok
Evdeki ilaçlarla idare edeyim
Dr gitmek için nasıl neden vakit bulamazsın be mübarek :KK43: yapma bunu kendine sağlık ilk öncelikli sıramız olmalı.

Emin ol "hastaydı ağrısı vardı da, biz mi dedik yapmasaydı" derler .... kendine zaman ayırmıyorsun bari sağlık konusunda taviz verme..

Senin kalçan ağrıyor, bel fıtığın var, sen hazırlık için lahana sarma derdine düşmüşsün..😡

Yıl boyu herşey senin üstünde zaten, tatilde seni neden 1 hafta dinlendirmiyorlar da... :KK67:

Daha fazla yazmak istiyorum paremmm ama ağzım oruç... duamdasın paremm ❤️ 🤲🏻

Dünde hiç bir yapmadım sabah kalktım
Yataklarımızı topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Evden çıktım
.
Eve geldım
Dünden yemek vardı eşime onu koydum bulaşık makinesini bıle boşaltmadım mutfak dandini yattım hem haftasonu hem pazartesi salı iş yapmayınca evin kayışları kopmaya başladı bugünde boğazlarım ağrıyor vücudum kırgın ama zorla da olsa kalkıp birşeyler yapmam lazım 😪

bugun nasılsın

kendıne guzel davran , hep cok ıyı bır es hem cok ıyı bır anne hem hatta cok ıyı bır anneanne olmaya calısırken; en cok kendıne ıyı davran arkadasım :KK52: :KK200:
ilaçlarımı içiyorum biraz daha iyiyim,ofisteki erkek arkadaşlara sinir oluyorum 4 kişiler sabah çayda ikişer sigara öğlen molada ikişer sigara içiyolar hastayım az için diyorum ama anlamıyolar
evet kendimizi hep ihmal ediyoruz farkındayım :KK200:

selam hanımlar

umarım herkes ıyıdır ve harıka bır gun olur hepımız ıcın.

benım sol ısaret parmagımda dolama oldu, gece sızladı, bugun de krem surdum sardım
sag bılegımın bıraz agrısı var dun cok zorladım sanırım ona da krem surdum sardım

kolsuz, elsız kaldım gıbı yazıyorum valla:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
ay çok geçmiş olsun canım dolamada çok acır eczaneden kara merhem al o iyi geliyo zonklar çok kötü :KK43:

ilaçlarımı içiyorum biraz daha iyiyim,ofisteki erkek arkadaşlara sinir oluyorum 4 kişiler sabah çayda ikişer sigara öğlen molada ikişer sigara içiyolar hastayım az için diyorum ama anlamıyolar
evet kendimizi hep ihmal ediyoruz farkındayım :KK200:
sen de ben de ve hatta cogumuz da kendımızı ıhmal edıyoruz

herseye yetısmek zorundayız sankı, bazılarımız yardım ıstemıyor bazılarımız ıstıyor bulamıyor ama gormedıgımız anlayısı, artık ınsanlardan almak zorundayız be arkadasım

cunku bızı hasta edıyorlar, sonra da aman sen de hep hastasın lafını bıle duyuyoruz şaka gıbı ama evet bu oluyor

herkese yetısırken, kendıne gec kalan kadınlardan olmayalım bılıncındeyız, ama bunu uygulamıyoruz lutfen artık kendını dusun bıraz.

ay çok geçmiş olsun canım dolamada çok acır eczaneden kara merhem al o iyi geliyo zonklar çok kötü :KK43:
ya 3-4 kez manıkur yaptırdfım hıc olmadı

ama son manıkurden 1 hafta sonra, tırnak etımde kopma gıbı hafıf agrı hıssedıyordum da onemsemedım ama zonkladı dun gece ve sabah uyandım komple şiş.

teramicin surdum de kara merhem aklıma gelmemıstı

Dünde hiç bir yapmadım sabah kalktım
Yataklarımızı topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Evden çıktım
.
Eve geldım
Dünden yemek vardı eşime onu koydum bulaşık makinesini bıle boşaltmadım mutfak dandini yattım hem haftasonu hem pazartesi salı iş yapmayınca evin kayışları kopmaya başladı bugünde boğazlarım ağrıyor vücudum kırgın ama zorla da olsa kalkıp birşeyler yapmam lazım 😪
geçmiş olsun dikkat et hamilesin dimi

ben de dun ılk kez gırıt kabagından dolma yaptım bakalım nasıl olacak

dun patlıcanlı fırında yemek yaptım
tavuk suylu corna yaptım
az patlıcan kıyma kaldı onu turlu gıbı yaptım kucuk tencere cıktı
koca tencere dolma oldu zaten

hem eve yemek , fazlasını buzluga koyuyorum sonra haftaıcı hazır yemek oluyor
ya da bazen agva ya gıderken ıyı oluyor yanımızda
ya da boyle babama gotururken

cok yoruldum dun ama enazından ıse yarayan bır yorgunluk oldu

ya 3-4 kez manıkur yaptırdfım hıc olmadı

ama son manıkurden 1 hafta sonra, tırnak etımde kopma gıbı hafıf agrı hıssedıyordum da onemsemedım ama zonkladı dun gece ve sabah uyandım komple şiş.

teramicin surdum de kara merhem aklıma gelmemıstı
manıkur yaptırdığın yerdeki aletlerden mikrop falan kapmış olmasın herzaman gittiğin biyer mi ?

manıkur yaptırdığın yerdeki aletlerden mikrop falan kapmış olmasın herzaman gittiğin biyer mi ?
evet daha once de gıttım hatta nısan ayından berı 4 kez gıttım. olmadı hıc

hem kısıye ozel paketler acılıyor

ama demek kı bır sekılde kaptım yıne de.

X