- 1 Nisan 2019
- 13.996
- 38.345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyim kuzum siz depremi hissetimiz mi?Efser Nasılsın canım
Aa yine mi olduİyim kuzum siz depremi hissetimiz mi?
Yok canım biz uykudaydık gece mesaj atmış akrabalardan hissedenler olmuş sabah gördümİyim kuzum siz depremi hissetimiz mi?
Eşimle oğlum uyanıktı onlar hissatmişler ben uyuyordum hissetmedimYok canım biz uykudaydık gece mesaj atmış akrabalardan hissedenler olmuş sabah gördüm
Alıştık sanki beşik gibi bu aralar sık sık deprem oluyor Allah beterinden korusunEşimle oğlum uyanıktı onlar hissatmişler ben uyuyordum hissetmedim
iki senedir böyleyiz eskiden bir yerimizden kalkıyorduk şimdi artık bekliyoruz eşim oğlum mutfaktaymış gelip bakmışlar ben uyuyorum onlada uyumuşAlıştık sanki beşik gibi bu aralar sık sık deprem oluyor Allah beterinden korusun
TekmisinizUmut uyumuşken pazar kahvesi içtik.
Annem ve ben eşim kız kardeşinin bi yanına kadar gitti site yakın ya .Tekmisiniz
afiyet şifa olsunAnnem ve ben eşim kız kardeşinin bi yanına kadar gitti site yakın ya .
Eşimle oğlum uyanıktı onlar hissatmişler ben uyuyordum hissetmedim
Aminnn çok geçmiş olsunAlıştık sanki beşik gibi bu aralar sık sık deprem oluyor Allah beterinden korusun
Benim bu hafta yok iki üç parça var. Utulenmese de olur dedim kendimeAkşama ütü loading