- 28 Ekim 2022
- 5.629
- 13.559
- 28
İnşallah .Sağlıcakla kucağınıza alın seda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah .Sağlıcakla kucağınıza alın seda
Bende planladığım tarihte başlayamadımAyy efser ben sana demeyi unuttum bebiş yatak odasında bir rafımı komple indirim tek tek katlayıp düzelttim sana eşlik edecektim acil gelişti
Kim ne derse desin sen içindeki sesi dinle Rabbim verdiği annelik merhametiyle doğrusunu içinde bir yerlerde bulacaksın Hiç endişelenme bu mücizeyi veren ruhuna kullanma klavuzunuda ilham ederEvet haklısın
Ne güzel dedin ahh içime işledi Allah razı olsunKim ne derse desin sen içindeki sesi dinle Rabbim verdiği annelik merhametiyle doğrusunu içinde bir yerlerde bulacaksın Hiç endişelenme bu mücizeyi veren ruhuna kullanma klavuzunuda ilham eder
Selam sultanlar
Naptınız yendi mi akşam yemekleri?
Biz yedik.
Mutfağa giriyorum.
Çıkınca yeşil tikimi atarım
Buraya yazdım ki acele edem, hızlı olam.
Neye güldük
Spoilerlı şeyler yapabilmeme
Spoiler ile bizi ne biçim şaşırttığına güldü arkadaş yeryüzüne düşen ilk temizlik tanesiNeye güldük
Teşekkür ederimmmŞifa olsun
Vallaha mı diyon az önce abdeste girince kovayla bi bakıştıkGonulmeyvesi akşam işi canım çekti gönül keşkem senin de çekse şöyle yer silme suyu görseli atsak
Valla bi içimden geçti ama ölümlü dünya gerek var mı işteVallaha mı diyon az önce abdeste girince kovayla bi bakıştık