- 28 Ekim 2022
- 5.720
- 13.874
- 28
Evet işte biraz kilosundan dolayıda sezeryanı seçmiştik ilk baştan beri ,maşallah seda kilosu çok iyi doğuma kadar 4 kg olur bi haftan kalmış hadi hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah
doğuncada kilosunu herkese söyleme aman nazar falan değer Allah korusun ben korkarım nazardan
Rabbim yar ve yardımcıları olsunKızlar tusasta saldırı varmış içerde çatışma varmış şehitler var dua edelim Rabbim yardımcıları olsun
Kız ben bazanin havaya kalkan kısmı sandım onu altını silmem imkansızÖnce içini boşalttım sonra yatağın başı geçmeli onu çektim çıkarttım baş kısmından kaldıdım yanlız baza kapağı açıklen kaldırmak lazım havaya kalkınca kapak açılıyor az sesli bir iş olsa temiz oluyor
Allahım yardımcıları olsun yaa çok kötü oldum duyuncaKızlar tusasta saldırı varmış içerde çatışma varmış şehitler var dua edelim Rabbim yardımcıları olsun
malum şahsiyet öldüAllahım yardımcıları olsun yaa çok kötü oldum duyunca
Görüşmek istersen arayıp müsait olduğu zaman git canımKızlar
Benim eşimin tanıdığı bir aile var geçen gün bir sebepten bizim eve geldiler kapıdan gelip gitme gibi ilk geliş sonrasında kahve ye geldi kadın ve beni de evine davet etti birkaç kere gidemedim o ara yoğundum da çok mu ayıp etmiş oldum
Evet bende son olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi. Bunun sonunda şunu diyecekler bakın saldırılar oluyor meclise gelsin uzlaşalımmalum şahsiyet öldü
malum başka şahsiyet meclise çağrılıyor haince
bu her iki olayı kınayan, hayvanların katline karşı gelen, cocukların katilleri nerde diyen, niye ceplerimiz delik diyen bizlere korku vermek
algı değiştirmek
hepsi için yapılan şeylerden biri maalesef , yine içten ve dışardan haince planladıkları senaryolardan biri.
senaryoları da bazıları aval aval izler, bazıları da didikler en derine kadar konuşur, masaya yatırır vs.
bizim ülkenin özeti işte...
Hanfendiler buna niye güldünüz galeriden seç diyor zirvaliyor sizde normal miBura foto koyma şeysi nolmus yav gitmiş
Ev pirü pak olurdu 2 dk oturmazdikYok yav kendi adıma söyleyeyim öyle arada bir iştah geliyor gidiyor
Şu yemek iştahımı ev temizlemeye verseydi Rabbim ne olurdu
Allah aktiflikten geri koymasın pinhanim
Sedamerhaba ❤
Şuan evdeyim.
sabah 11 de gittik.
Bu yeni doktor da iyimiş ılımlı sempatik esprili.
ilkin nst çektirdim 25 dakika
Sonra ultrasondan baktı .
Bebek 3 kilo 600 kilodaymış.
her şey iyi .
Dedi.
Sezeryan için tarih verdi.
31 ekim perşembe saat 7 buçuk 8 arası
hayırlısı olsun inşallah.
Çok geçmiş efserim dikkat et salgın varBogazımdada bir testere var
Rabbim vatanımızı korusun her türlü musibetlerden inşaAllahKızlar tusasta saldırı varmış içerde çatışma varmış şehitler var dua edelim Rabbim yardımcıları olsun
Çok kaldın az değilGeldim ahiretligim. Çocuklar normale döndü çok şükür az kendimle kaldım.
cumhuriyet bebeği olacak
hadi gozunaydın
saglıcakla kucagına alırsın ınsallah
Allah Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Seda günün belli olmuş sağlıkla gelsin inşCumhuriyet bayramı bitip doğmuş oluyor
Sağol.