Çay aşkından dolayı herşey tatlıya bağlanır ablacimhemende yelkenleri suya indirmişsin çayı duyunca parecim
pinhan çok geçmiş olsun bende bilmiyordum , dua listesine katılıcağımSağolasın Bonus.
Amin
Çok duygulanıyor, üzülüyorum.
Bahsetmek istemiyorum,düşünmemeye bile çalışıyorum, sanki düşünmeyince yok oluyor gibi. Ama durum ilerliyor......
Allah başka dert keder vermesin, bu haline şükür. Ama baya sarsıldık.
gitmişmi geçenlerde yazmıştı sanki bide@golgefeslegeni neden gitti haberi olan var mı ? Gidiyorum bile demedi
Canım zaten havalar çok soğuktu keşke yıkamasaydın. Çok geçmiş olsunHalı yıkamanın acısı çıkıyor, yine hasta oldum
Bende diyorum 8buçuktan beri oturuyor mu20:30 eve girdim koştur koştur bir şeyker topladım eşim yemek yedi ayaklarım çok ağrıyor daha da bir şey yapamadım kas gevşetici aldım uzandım
Yine yazmışım atamamışım
Akşam yazmışım o sıra bir anne diye çağırdı yanlarına gittim telefonu unutum geldim yattımBende diyorum 8buçuktan beri oturuyor mugeçmiş olsun Allah ımm şifalar versin
İnşallah dinlenmişindirAkşam yazmışım o sıra bir anne diye çağırdı yanlarına gittim telefonu unutum geldim yattım
Bogazım ağrıyor burun akıyor yapabildiğimi yapayım gerisi Allah kerimİnşallah dinlenmişindir
Teşekkür ederim. Yıkasam olmadı yıkamasam gönül razı değilCanım zaten havalar çok soğuktu keşke yıkamasaydın. Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun efser hasta hasta çokta yorma kendini olduğu kadarBogazım ağrıyor burun akıyor yapabildiğimi yapayım gerisi Allah kerim
havalar soğudu aman yıkama tabiTeşekkür ederim. Yıkasam olmadı yıkamasam gönül razı değilBi daha da yıkamam halı