Bende yeni temizlik yaptim oh misBugün dip köşe temizlik günüm. Normalde çok takıntılı hafta da iki kere dip köşe temizleyen bunun birinde yerleri elle silen bir insandım, ayda bir halıları silkeleyen, elinde sürekli halı fırçası halıları fırçalayan bir insançok değiştim evet, artık elle silmiyorum, halı silkelemiyorum (aile apartmanı o yüzden rahatım) falan filan. Asgari düzeye indirdim her şeyi. Daha çok geziyor, kendime daha çok zaman ayırıyorum.
Yine de düzen benim için çok önemli, evim her daim düzenlidir, ev dağınık olunda zihnimi toparlayamam, böyle de bir cinsim
Geldim bonusumGEliyorum limonsuzum
Çocuklu misafirse ben kaldırmıyorum canım. Koltuk örtülerimin rengi güzel sonuçtaKızlar. Misafir geleceği zaman koltuk örtülerini kaldırmak gerekiyor mu
Makşnaya havlulqrı attım çalıştırdım
Arap sabunlu su yaptım
Salon be oturma odasının koltuk başlarını sildim( yani 4 büyük, 2 tekli koltuk)
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Kapılarda ve duvarda lekeli yerleri sildim
Biraz oturup devam edicem
Şimdi mi kalkıyorsun? Ben de kalkayım o zaman?Ben de geldim evi süpürdüm sadece
Sonra da oturdun yere süpürgenin başlığını temizledim robotu iç dış temizledim
Bi mutfağa bakıcam
Ayy mutfak savaş alanı gibi
Tamam o zaman mutfağa doğru uçuyorum8 kadar hızlıca yaparız
Gelenler çocuklu ama ilk defa gelecekler.Çocuklu misafirse ben kaldırmıyorum canım. Koltuk örtülerimin rengi güzel sonuçtaAma çocuk yoksa ve koltukların güzelse kaldırabilirsin
Gelenler ilk defa geleceklerse ben olsam kaldırırdım örtüyüGelenler çocuklu ama ilk defa gelecekler.
Ben bide yeni kullanmaya başladım örtüyü o yüzden emin olamadım
Kayseride yaşıyorum ben. Biz de kombiyi açtık valla. Ama banyoda yıkıyorum ben. Alıştım her hafta halı yıkamayaBu hava da mı? Biz kombiyi açtık hava buz gibi.. sizin oralar neresi ki halı yıkayacaksınız
Aa kayseride de ama halıyı kurutacak hava yok. Nasıl kuruyacaj:))Kayseride yaşıyorum ben. Biz de kombiyi açtık valla. Ama banyoda yıkıyorum ben. Alıştım her hafta halı yıkamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?